Casute eco-friendly, 10 modele care te fac sa te gandesti la vacanta

Kasl Family Tiny House este o locuinta cat se poate de cocheta care are o abordare – din punct de vedere al modului de constructie – pe verticala. Este din lemn, are o mica veranda la intrare, iar inautru este dotata pentru a fi locuibila chiar de o mica familie.
St. George Island Tiny House este construita in mijlocul naturii si are atasata o aplecatoare deasupra unei verande mari. Imaginati-va cum arata o petrecere de familie, intr-o seara de vara, pe aceasta veranda, cu toti rudele in jurul mesei purtand o discutie agreabila. Aceasta amenajare emana un aer pasnic, de camin fericit.
Luxury Tiny House este o casuta cu o abordare mai minimalista cu mici accente de lux. Stilul minimalist se reflecta si in designul interior al acesteia, si poate fi o solutie de locuit viabila.
The Cinder Box se poate inscrie cu usurinta intr-o amenajare cu accente scandinave. Este in totalitate din lemn iar ferestrele largi lasa sa patrunda inauntrul casei multa lumina naturala.
Redwood Tiny House este un fel de reinterpretare a unei rulote clasice, pe care s-au atasat un acoperis care ne aduce aminte de o casa din lemn normala, nu de una care este pe roti.

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...