Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata moda. Unii oameni fac eforturi considerabile pentru a fi cat mai prietenosi cu mediul inconjurator dar inceara in acest fel sa diminueze si costurile legate de intretinere a locuintei.

Deschide Galeria

De aceea unii oameni nu se multumesc doar sa-si instaleze panouri solare sau sa consume mai putina apa, acestia si-au mobilizat toate efotrurile pentru a-si construi case din materiale ecologice.

Din punct de vedere al materialelor de constructie posibilitatile sunt nelimitate: lemn reciclat, bambus, hartie, piatra, lut in combinatie cu paie sau lemn, baloti de paie, sticle reciclate, cauciucuri etc; sunt doar cateva din materialele cele mai polulare folosite pentru a construi eco-friendly.

Avand in vedere ca efectele schimbarilor climatice sunt resimtite in intreaga lume iar industria constructiilor de cladiri este responsabila pentru aproximativ 40% din emisiile de carbon produse de om, unii oameni au inceput sa-si ia sarcina de a construi case ecologice pentru a mai reduce din aceste procente.

Casele eco-friendly pe care le vi vom prezenta reprezinta cele mai bune exemple ca inovatiile si tehnicile din acest domeniu sunt in premanenta dezvoltare. 

Sursa: designyourway.net

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole