Casute mici si portabile care te fac sa visezi frumos

Aceste casute fabricate de firma americana Kanga Room System sunt confectionate din materiale regenerabile, pot fi folosite in diverse scopuri (birou, mini-studio sau spatiu de locuit suplimentar) si cel mai important: sunt portabile.

Deschide Galeria

Casutele Kanga pot fi facute la comanda, pot fi echipate cu baie si bucatarie si i se pot atasa mai multe camere. Aceasta firma este specializata in construirea de grajduri si adaposturi moderne pentru animale, dar s-a reprofilat si pe construirea acestor casute pentru oameni.

Vin intr-o varietate mare de forme si culori si pot fi personalizare la cererea cumparatorului. Casutele Kanga sunt construite din materiale durabile si se inscriu in trendul eco-friendly.

Citeste si 17 dintre cele mai uimitoare case in copaci din intreaga lume

Fiecare locuinta de acest tip este fabricata in Texas apoi transportata acasa la cumparator impreuna cu instructiunile de montare. Toate unitatile sunt construite pe o fundatie proprie. De asemenea firma asigura si montarea acestora, in functie de cerinte.

Desi in tara noastra aceste casute nu se regasesc inca, ele poate fi un subiect din care sa ne inspiram in cazul in care vrem sa ne construim o casuta la tara, unde ne putem petrece weekend-urile de vara. Chiar daca nu vor fi portabile vor ramane totusi niste locuri perfecte unde ne putem deconecta de la viata agitata de la oras.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole