fbpx

Cateva modele de birouri care te-ar putea face sa lucrezi cu placere chiar si in weekend

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Desi ne aflam in plina vacanta de vara iar zilele de lucru par sa fie undeva departe iti vom arata cateva birouri in care sigur ti-ar placea sa te intorci la serviciu. De altfel, intr-un astfel de birou, nu ar fi nici o problema sa lucram char si in weekend. Elegante, luminoase, creative, versatile, sunt doar cateva din atributele pe care le putem da birourilor pe care le vedeti in galeria alaturata.

Deschide Galeria

Aceste amenajari absolut adorabile sunt birourile unor agentii de publicitate sau de avocatura, iar un asemenea decor este cea mai buna carte de vizita pentru cei care vin in vizita. Un rechin portocaliu care atarna din tavan? Da! Eu unul m-as intoarce cu placere intr-un asemenea birou.

Indiferent de cultura oganizationala promovata si de domeniul de activitate in care activeaza, companiile serioase, care isi respecta angajatii, ar trebui sa constientizeze faptul ca spatiul in care se lucreaza influenteaza munca intregului colectiv. Pentru stimularea angajatilor sunt necesare spatii de lucru creative si multifunctionale.

In general, spatiile de birou deschise – open space offices, cu un design creativ, reprezinta noile tendintele in materie de birouri. Acestea stimuleaza colaborarea eficienta intre colegi si reduce diferentele care tin de ierarhia organizationala.

Din punct de vedere al culorilor folosite se remarca necesitatea de a folosi nunate intense ce stimuleaza sau calmeaza starea de spirit, acestea sunt alese cu grija in functie de valorile si specificul firmei. Elementele simbolice au ocupat un loc important atunci cand vine vorba de amenajarea spatiului, acesta avand un rol foarte important in influentarea starii de spirit a angajatilor. Un birou cu vederi superbe spre imprejurimile cladirii, un birou cu multa verdeata sau un birou cu un nivel de lumina inteligent calculat, poate fi locul unde angajatul sa se simta privilegiat si rasfatat.

Sursa desiretoinspire.net 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...