Cateva modele de birouri care te-ar putea face sa lucrezi cu placere chiar si in weekend

Desi ne aflam in plina vacanta de vara iar zilele de lucru par sa fie undeva departe iti vom arata cateva birouri in care sigur ti-ar placea sa te intorci la serviciu. De altfel, intr-un astfel de birou, nu ar fi nici o problema sa lucram char si in weekend. Elegante, luminoase, creative, versatile, sunt doar cateva din atributele pe care le putem da birourilor pe care le vedeti in galeria alaturata.

Deschide Galeria

Aceste amenajari absolut adorabile sunt birourile unor agentii de publicitate sau de avocatura, iar un asemenea decor este cea mai buna carte de vizita pentru cei care vin in vizita. Un rechin portocaliu care atarna din tavan? Da! Eu unul m-as intoarce cu placere intr-un asemenea birou.

Indiferent de cultura oganizationala promovata si de domeniul de activitate in care activeaza, companiile serioase, care isi respecta angajatii, ar trebui sa constientizeze faptul ca spatiul in care se lucreaza influenteaza munca intregului colectiv. Pentru stimularea angajatilor sunt necesare spatii de lucru creative si multifunctionale.

In general, spatiile de birou deschise – open space offices, cu un design creativ, reprezinta noile tendintele in materie de birouri. Acestea stimuleaza colaborarea eficienta intre colegi si reduce diferentele care tin de ierarhia organizationala.

Din punct de vedere al culorilor folosite se remarca necesitatea de a folosi nunate intense ce stimuleaza sau calmeaza starea de spirit, acestea sunt alese cu grija in functie de valorile si specificul firmei. Elementele simbolice au ocupat un loc important atunci cand vine vorba de amenajarea spatiului, acesta avand un rol foarte important in influentarea starii de spirit a angajatilor. Un birou cu vederi superbe spre imprejurimile cladirii, un birou cu multa verdeata sau un birou cu un nivel de lumina inteligent calculat, poate fi locul unde angajatul sa se simta privilegiat si rasfatat.

Sursa desiretoinspire.net 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole