Ce covor pui în living în 2024

Anul 2024 aduce o serie de tendințe interesante în ceea ce privește covoarele pentru living.

Iată câteva aspecte pe care să le ai în vedere atunci când alegi un covor pentru camera ta de zi în acest an:

Materiale:

Fibre naturale: Materialele naturale precum lâna, bumbacul, sisalul și iuta sunt populare datorită aspectului lor natural, durabilității și senzației plăcute la atingere.

Materiale reciclate: Covoarele din materiale reciclate sunt o alegere ecologică și pot avea un aspect modern și elegant.

Stiluri:

Vintage: Covoarele vintage cu aspect uzat sau cu modele tradiționale rămân în tendințe și pot da un touch personal livingului tău.

Geometrice: Covoarele cu modele geometrice îndrăznețe sunt o alegere excelentă pentru a adăuga o notă modernă spațiului.

Minimaliste: Covoarele simple, cu o singură culoare, pot crea o atmosferă elegantă și relaxantă.

Earthy (tonuri pământii): Covoarele în nuanțe de maro, terracotta, bej și verde aduc o senzație de liniște și se potrivesc cu o gamă largă de stiluri de amenajare.

Alte aspecte:

Dimensiune: Alege o dimensiune potrivită pentru livingul tău. Covorul ar trebui să definească zona de relaxare și să lase loc în jurul mobilei.

Culoare: Alege o culoare care se potrivește cu paleta cromatică generală a livingului tău. Poți folosi covorul pentru a crea un punct focal sau pentru a echilibra culorile pereților și mobilierului.

Iată câteva idei specifice de covoare pentru living în tendințe în 2024:

Covor din lână cu model vintage persan, covor geometric alb și negru, covor rotund din iută, covor bej din bumbac cu textura naturală, covor patchwork din materiale reciclate.

Nu uita să vizitezi magazinele de design interior pentru a te inspira din cele mai recente tendințe și a găsi covorul perfect pentru livingul tău.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole