Ce creste acest batran din Anglia in gradina sa este uimitor!

Un gradinar din Anglia reuseste sa socheze prin forma pe care o da gradinii sale, care este una cu totul iesita din comun fata de orice se poate intalni in aproprierea casei in care locuieste acest batran foarte talentat.

Deschide Galeria

Toate ziarele din Marea Britanie s-au intrecut in titluri pentru realizarea batranului gradinar, cel mai popular dintre acestea fiind “A dragon grows in England – and the fantastic beast surprisingly has nothing to do with Game of Thrones or the next Harry Potter film” – “Un dragon creste in Anglia – si in mod surprinzator, bestia fantastica nu are nimic de a face cu serialul Urzeala Tronurilor sau cu urmatorul film din seria Harry Potter”.

Formele ciudate sau formele care reprezinta animale sau cladiri si obiecte uzuale sunt des intalnite in curtile gradinarilor excentrici, insa acest dragon crescut in gardul viu al casei de catre acest gradinar englez este cu totul special.

John Brooker este un batran gradinar, originar din Norfolk, Anglia, iar acesta creste dragonul cu mare atentie, considerandu-l unul dintre copiii sai. Munca depusa de Brooker ii ocupa aproximativ 4 ore din fiecare zi, incercand sa taie pana aproape de perfectie fiecare crenguta iesita din contur si fiecare frunza care nu se incadreaza in decor.

Gardul in forma de dragon are o lungime de aproximativ 100 m, iar inaltimea acestuia este de 6 m, fiind atractia orasului si mandria lui John Brooker care nu isi mai poate inchipui sa revina la un gard banal.

Un dragon realizat dintr-un gard viu ce se intinde pe aproximativ 100 m, cu o inaltime de 6 m.

 

Sursa Foto: Mashable

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole