In ce crezi ca se transforma acest patut pentru bebelusi odata ce acestia au crescut mari?

Patutul bebelusului tau este o piesa de mobilier absolut necesara pentru orice casa care urmeaza sa aiba un copil, deoarece acest element este conceput strict pentru nevoile si siguranta unui copil mic.


Deschide Galeria

Cu toate acestea, patutul pentru bebelusi vine cu marele dezavantaj al faptului ca este foarte scump si dupa ce copilul creste, acesta nu mai are niciun rost in casa si ocupa si foarte mult spatiu. De cele mai multe ori, aceste patuturi sunt date mai departe sau aruncate direct la gunoi.

Designerii americani de la Casa Kids, cu sediul in Brooklyn, New York, au venit cu o solutie excelenta pentru a rezolva aceasta problema a oricaror parinti care au copii mici. Mobilierul pentru bebelus, intitulat LUNA collection, vine ca raspuns direct la nevoile proaspetilor parinti si este solutia ideala pentru cei care nu vor sa arunce cu bani pe geam.

Acest patut pentru bebelusi se transforma, odata ce copilul a crescut si nu mai are nevoie de el, intr-un pat supraetajat cu birou, in doua paturi supraetajate sau intr-un pat supraetajat cu mai multe spatii de depozitare in scarile aflate in aceasta piesa inedita de mobilier.

Fiind extrem de usor de convertit in pat supraetajat pentru copii mai mari, patutul acesta pentru bebelusi reprezinta o alternativa excelenta pentru acei parinti care vor sa fie cat mai eficienti cand vine vorba de cheltuieli.

Pastrand factorul estetic si foarte bine imbinat cu factorul practic, colectia LUNA reprezinta noua generatie de mobilier pentru bebelusi si pentru camera copiilor, care te va ajuta sa economisesti bani si sa nu pierzi timp schimband mobilierul copiilor la fiecare 2-3 ani de zile.

Casa Kids a reusit sa surprinda lumea designului in materie de mobila pentru copii, iar cu un asemenea patut de bebelusi care se transforma in pat supraetajat cu birou, nici nu este de mirare ca LUNA collection este la mare cautare.

Sursa Foto: Inhabitat

Articole noi

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...