In ce crezi ca se transforma acest patut pentru bebelusi odata ce acestia au crescut mari?

Patutul bebelusului tau este o piesa de mobilier absolut necesara pentru orice casa care urmeaza sa aiba un copil, deoarece acest element este conceput strict pentru nevoile si siguranta unui copil mic.


Deschide Galeria

Cu toate acestea, patutul pentru bebelusi vine cu marele dezavantaj al faptului ca este foarte scump si dupa ce copilul creste, acesta nu mai are niciun rost in casa si ocupa si foarte mult spatiu. De cele mai multe ori, aceste patuturi sunt date mai departe sau aruncate direct la gunoi.

Designerii americani de la Casa Kids, cu sediul in Brooklyn, New York, au venit cu o solutie excelenta pentru a rezolva aceasta problema a oricaror parinti care au copii mici. Mobilierul pentru bebelus, intitulat LUNA collection, vine ca raspuns direct la nevoile proaspetilor parinti si este solutia ideala pentru cei care nu vor sa arunce cu bani pe geam.

Acest patut pentru bebelusi se transforma, odata ce copilul a crescut si nu mai are nevoie de el, intr-un pat supraetajat cu birou, in doua paturi supraetajate sau intr-un pat supraetajat cu mai multe spatii de depozitare in scarile aflate in aceasta piesa inedita de mobilier.

Fiind extrem de usor de convertit in pat supraetajat pentru copii mai mari, patutul acesta pentru bebelusi reprezinta o alternativa excelenta pentru acei parinti care vor sa fie cat mai eficienti cand vine vorba de cheltuieli.

Pastrand factorul estetic si foarte bine imbinat cu factorul practic, colectia LUNA reprezinta noua generatie de mobilier pentru bebelusi si pentru camera copiilor, care te va ajuta sa economisesti bani si sa nu pierzi timp schimband mobilierul copiilor la fiecare 2-3 ani de zile.

Casa Kids a reusit sa surprinda lumea designului in materie de mobila pentru copii, iar cu un asemenea patut de bebelusi care se transforma in pat supraetajat cu birou, nici nu este de mirare ca LUNA collection este la mare cautare.

Sursa Foto: Inhabitat

Articole noi

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...