Ce e bine să știi despre aparatul de aer condiționat si de ce să alegi soluția E.ON Cool

Cele mai citite

Toamna se aproprie cu pași repezi, iar vremea de afară începe să devină capricioasă. Zilele toride se împletesc cu nopțile mai răcoroase. Un aparat de aer condiționat cu tehnologie Inverter este soluția ideală pentru această perioadă, când este probabil să ai nevoie și de puțină caldură.

Ce presupune tehnologia Inverter?

Cel mai important avantaj îl reprezintă consumul redus de energie. Aparatele de aer condiționat cu tehnologie Inverter consumă mai puțin datorită compresorului de nouă generație ce reusește să ajungă rapid la temperatura setată. În momentul în care temperatura dorită este atinsă, acesta nu se oprește, ci funcționează la capacitate minimă pentru a o menține. 

În plus, fără a repeta procesul de oprire-pornire, consumul de energie scade considerabil, crește fiabilitatea aparatului și se pune o presiune mai mică pe rețeaua de energie electrică. 

Aparatele de aer condiționat cu tehnologie Inverter se pot utiliza chiar și pentru încălzire în timpul sezonului rece.

Când este necesar să îmi schimb aparatul de aer condiționat?

Îți recomandăm să-ți schimbi aparatul de aer condiționat dacă este vechi (folosește un compresor pe principiul oprit-pornit) și are o eficiență energetică scăzută.  Poate părea o investiție inutilă, dar nu este așa. Vei obține un confort superior prin răcirea aerului într-un mod mai performant, iar diferența de bani față de un aparat cu eficiență scăzută se recuperază datorită consumului mai scăzut.

Soluția completă E.ON Cool vine cu o gamă variată de aparate de aer condiționat de calitate, cu design și performanță crescută, care fac parte din clasa de energie A++ și A+++. Mai mult, aceste aparate folosesc agent frigorific R32, care este în prezent cel mai prietenos cu mediu. Acesta nu atacă stratul de ozon, nu contribuie la încălzirea globală și este o alegere conștiincioasă în raport cu mediul și viitorul nostru.

Cum aleg aparatul potrivit pentru mine?

Primul aspect de care trebuie să ții cont când dorești să achiziționezi un aparat de aer condiționat este destinația spațiului, numărul de camere și dispunerea lor, izolarea termică și dimensiunea ferestrelor. Consultantul E.ON te poate ajuta cu informațiile necesare pentru alegerea pachetului potrivit pentru căminul tău. 

Este important să asiguri un mediu sănătos pentru întreaga familie. De aceea, e bine să ții cont de filtre și alte funcții suplimentare, precum cea pentru dezumidificare. Aparatul de aer condiționat Gree  conține un filtru suplimentar, astfel că filtrarea aerului se face în două etape: filtrul lavabil de înaltă densitate blochează răspândirea prafului și a impurităților grosiere, în timp ce filtrul suplimentar oprește particulele fine, având și efect anti‐bacterian. În plus, generează ioni Cold Plasma care purifică aerul din cameră, distruge bacteriile și elimină mirosurile neplăcute. Astfel, se creează un mediu prietenos atât pentru bebeluși, cât și pentru seniori. 

De ce să aleg soluția E.ON Cool?

  • Ai facturi mai mici datorită tehnologiei Inverter și a claselor superioare de eficiență energetică, beneficiezi de un confort optim și un consum de electricitate redus cu până la 33%.
  • Scapi de orice grijă, pentru că ai toate serviciile necesare incluse: transport, montaj, întreţinere, curăţare, igienizare şi intervenții de urgență 24/7 la instalația electrică.
  • Beneficiezi de instalare rapidă, în doar 3 zile lucrătoare şi de seriozitatea unei echipe de tehnicieni E.ON autorizați.
  • Plătești în rate lunare pe 1, 2 sau 3 ani și scapi de stresul plăţii integrale sau a avansului.
  • Ai garanție extinsă pe o perioadă de 5 ani. Astfel, poți apela oricând la experții tehnici E.ON pentru suport.
  • Te bucuri de extra reduceri! După achiziție, dacă recomanzi soluția E.ON Cool  prietenilor tăi și intri în programul E.ON Friends, primești câte 100 lei reducere pentru fiecare nou contract încheiat ca urmare a recomandării făcute.

Mai mult, până pe 31 august 2022 beneficiezi de 100 lei reducere pentru achiziția pachetului E.ON Cool SMART cu aparate de aer condiționat din gamele GREE Muse sau BOSCH 3000i.

Te-ai decis? Accesează  pagina de aparate aer condiționat E.ON, completează formularul și bucură-te de zile cool la tine acasă!

Reclama

Articole noi

Te-ar putea interesa