fbpx

Ce flori se ofera la prima intalnire? Recomandari din partea florarilor

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

La o prima intalnire oferim flori de sezon. Este o etapa de tatonare a gusturilor celuilalt, de cunoastere a celeilalte persoane. Un buchet potrivit ca marime, vesel, colorat, fara ambalaj, este foarte potrivit.
Astfel, daca daruim flori in scop romantic, alegem: trandafiri rosii (dragoste romantica), trandafiri roz (dragoste secreta), trandafiri albi (dragoste inocenta), margaretele (dragoste loiala), orhidee (dragoste si frumusete), camelii rosii (esti o flacara in inima mea), ambrozii (dragostea e reciproca).
In caz ca nu va pricepeti foarte bine la flori, va dam un sfat. Puteti alege in functie de culoare. Mergeti pe variante de rosu, rosu aprins, roz, portocaliu și galben pentru a exprima dragostea si frumusetea. Albul, albastrul și movul indica respectul, iar rozul deschis și culoarea piersicii simbolizeaza onoarea.
Trebuie sa cunoastem ce poate aduce bucurie celei catre care se indreapta gestul nostru de a oferi flori. Daca este o persoana senzitiva, care iubeste mirosul, da, putem oferi flori parfumate. Unele persoane sunt alergice la mirosuri puternice. Unei persoane vesele ii oferim un buchet colorat. Cu siguranta ii va mentine zambetul pe buze! Suntem doar in etapa de tatonare, vrem sa impresionam doar? Ne mentinem in registrul neutru: flori pretioase, in alb si verde, de exemplu.
Diferenta dintre un partener de afaceri si persoana iubita tine de apropierea pe care o avem de persoana respectiva. Astfel, in cazul iubitei avem cunostinta despre culorile care ii plac, despre tipul de floare preferat. Un buchet pentru persoana iubita este clar mai personalizat si ales mai cu grija.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...