Ce flori se ofera la prima intalnire? Recomandari din partea florarilor

La o prima intalnire oferim flori de sezon. Este o etapa de tatonare a gusturilor celuilalt, de cunoastere a celeilalte persoane. Un buchet potrivit ca marime, vesel, colorat, fara ambalaj, este foarte potrivit.
Astfel, daca daruim flori in scop romantic, alegem: trandafiri rosii (dragoste romantica), trandafiri roz (dragoste secreta), trandafiri albi (dragoste inocenta), margaretele (dragoste loiala), orhidee (dragoste si frumusete), camelii rosii (esti o flacara in inima mea), ambrozii (dragostea e reciproca).
In caz ca nu va pricepeti foarte bine la flori, va dam un sfat. Puteti alege in functie de culoare. Mergeti pe variante de rosu, rosu aprins, roz, portocaliu și galben pentru a exprima dragostea si frumusetea. Albul, albastrul și movul indica respectul, iar rozul deschis și culoarea piersicii simbolizeaza onoarea.
Trebuie sa cunoastem ce poate aduce bucurie celei catre care se indreapta gestul nostru de a oferi flori. Daca este o persoana senzitiva, care iubeste mirosul, da, putem oferi flori parfumate. Unele persoane sunt alergice la mirosuri puternice. Unei persoane vesele ii oferim un buchet colorat. Cu siguranta ii va mentine zambetul pe buze! Suntem doar in etapa de tatonare, vrem sa impresionam doar? Ne mentinem in registrul neutru: flori pretioase, in alb si verde, de exemplu.
Diferenta dintre un partener de afaceri si persoana iubita tine de apropierea pe care o avem de persoana respectiva. Astfel, in cazul iubitei avem cunostinta despre culorile care ii plac, despre tipul de floare preferat. Un buchet pentru persoana iubita este clar mai personalizat si ales mai cu grija.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole