Ce flori se ofera la prima intalnire? Recomandari din partea florarilor

Florile se ofera fara ambalaj (hartie, staniol). Un ambalaj decorativ poate intregi in mod armonios compozitia florala, daca e corect asortat si integrat in compozitie, doar ca accesoriu. Oferim flori, in principal. Daca optam pentru un buchet cu ambalaj (pentru protectie, de exemplu in anotimpul rece), intotdeauna , inainte de a oferi buchetul, ambalajul se indeparteaza.
Un aranjament floral oferit unui partener de afaceri reprezinta mai mult senderul, adica pe cel care trimite florile. Indica pretuirea, bunele sentimente si ganduri pe care le indreptam spre partenerul de afaceri. Reprezinta in mod clar multumirea, recunoastinta si dorinta de a avea o relatie de afaceri pe termen lung.
Florile aduc cu siguranta un mare plus in construirea relatiei. Femeile viseaza la acel barbat care are si nota de sensibilitate care il face sa pretuiasca florile si sa le considere importante intr-o relatie.
Serviciile in materie de flori sunt mai ales acum, la indemana, mai mult ca oricand. Esti grabit, primesti la birou florile pentru intalnire. Sau in holul restaurantului unde urmeaza sa aiba loc intalnirea. Vrei sa o surprinzi total? Stabileste ca florile sa soseasca la putin timp dupa ce v-ati intalnit, de exemplu la restaurant.
Important este ca atunci cand vrei sa fii sigur ca oferi florile potrivite, intr-un mod corect, sa apelezi intotdeauna la o florarie specializata, care iti poate da cele mai bune sfaturi in materie de flori, cadouri si gesturi creative.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole