fbpx

Ce flori se ofera la prima intalnire? Recomandari din partea florarilor

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Florile se ofera fara ambalaj (hartie, staniol). Un ambalaj decorativ poate intregi in mod armonios compozitia florala, daca e corect asortat si integrat in compozitie, doar ca accesoriu. Oferim flori, in principal. Daca optam pentru un buchet cu ambalaj (pentru protectie, de exemplu in anotimpul rece), intotdeauna , inainte de a oferi buchetul, ambalajul se indeparteaza.
Un aranjament floral oferit unui partener de afaceri reprezinta mai mult senderul, adica pe cel care trimite florile. Indica pretuirea, bunele sentimente si ganduri pe care le indreptam spre partenerul de afaceri. Reprezinta in mod clar multumirea, recunoastinta si dorinta de a avea o relatie de afaceri pe termen lung.
Florile aduc cu siguranta un mare plus in construirea relatiei. Femeile viseaza la acel barbat care are si nota de sensibilitate care il face sa pretuiasca florile si sa le considere importante intr-o relatie.
Serviciile in materie de flori sunt mai ales acum, la indemana, mai mult ca oricand. Esti grabit, primesti la birou florile pentru intalnire. Sau in holul restaurantului unde urmeaza sa aiba loc intalnirea. Vrei sa o surprinzi total? Stabileste ca florile sa soseasca la putin timp dupa ce v-ati intalnit, de exemplu la restaurant.
Important este ca atunci cand vrei sa fii sigur ca oferi florile potrivite, intr-un mod corect, sa apelezi intotdeauna la o florarie specializata, care iti poate da cele mai bune sfaturi in materie de flori, cadouri si gesturi creative.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...