Ce scaune alegi pentru o bucătărie amenajată în stil industrial

Atunci când amenajezi o bucătărie în stil industrial, este important să alegi mobilier care să se potrivească cu estetica acestei teme, caracterizată de materiale precum metalul, lemnul brut și finisaje industriale.

Iată câteva sugestii de scaune de bucătărie în stil industrial:

 1. Scaune din Metal:

  Scaunele din metal, fie că sunt din oțel, fier sau aluminiu, se potrivesc perfect cu stilul industrial. Alege scaune cu un design simplu și robust, eventual cu elemente precum șuruburi expuse sau finisaje cu aspect industrial.

 2. Scaune cu Structură Externă:

  Scaunele cu structură externă, unde scheletul sau structura sunt vizibile, sunt o alegere excelentă. Acestea pot adăuga un aspect industrial prin expunerea elementelor structurale.

 3. Scaune din Lemn Recondiționat:

  Scaunele din lemn brut sau recondiționat, cu aspect industrial și unele imperfecțiuni la vedere, pentru un design rustic și autentic.

 4. Scaune din Piele sau Material Textil Îmbinat cu Metal:

  Scaunele cu șezut și spătar din piele sau material textil, dar cu picioare din metal, pot crea un echilibru plăcut între confort și aspectul industrial.

 5. Scaune cu Elemente de Piele sau Curele Metalice:

  Scaunele care includ curele metalice sau elemente de piele pot da o notă de robustețe și autenticitate, caracteristice stilului industrial.

 6. Scaune Tip Taburet:

  Scaunele taburet înalte, fără spătar, pot fi o alegere excelentă pentru o bucătărie în stil industrial. Acestea sunt practice și pot fi depozitate sub blatul mesei când nu sunt  folosite.

 7. Scaune Vintage sau Retro:

  Scaunele vintage sau retro pot da un farmec aparte bucătăriei tale industriale. Alege modele cu finisaje și materiale caracteristice anilor ’50 sau ’60.

 8. Scaune cu Strucură Metalică:

  Scaunele cu structură metalică, care îmbracă spătarul și șezutul, pot da un aspect modern și industrial în același timp.

Asigură-te că scaunele alese sunt practice și confortabile, deoarece într-o bucătărie acestea vor fi folosite frecvent. Combinațiile între metal, lemn și alte materiale pot contribui la crearea unui spațiu coeziv în stil industrial.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole