Cea de-a 5-a editie Creativo, cel mai cool eveniment de fashion al primaverii

In perioada 14-15 aprilie a avut loc Creativo, aflat deja la cea de-a 5-a editie. Au fost doua zile pline, cu peste 30 de ateliere si 10 conferinte inedite, cu prezentarea ultimelor generatii de masini de cusut, cu oameni frumosi si voie buna.

Deschide Galeria

Evenimentul a avut loc la ARCUB, un cadru in care specialistii Atelierele ILBAH au initiat participantii atelierelor in arta desenului de moda, drapajului, cusutului sau croitului dupa tipare, Brodat si Cusut a oferit vizitatorilor posibilitatea de a testa masini de cusut, surfilat, brodat, casnice si industriale, de ultima generatie, marca Brother, iar TiparedeCroitorie.ro a lansat “Totul despre Croitorie” in limba romana, cea mai de succes carte editata de Burda Style.

Destinate persoanelor care vor sa-si transforme pasiunea pentru moda intr-o afacere de succes, aceste conferinte au abordat diverse teme de interes pentru publicul larg.

Peste 3.500 de oameni s-au inscris si au venit sa asculte sfaturile profesionistilor in domeniu, sa invete si sa-si puna in practica hobby-urile. Invitatii au povestit publicului despre industria de moda din Romania, despre tehnici de promovare online si offline, dar si despre modalitatile de finantare a micilor afaceri din industria vestimentara. Printre speakerii acestei editii s-au numarat specialisti din domeniul bancar, antreprenori de succes din industria de moda, stilisti, bloggeri dar si designeri de top precum: Mirela Diaconu, Maria Marinescu, Elena Perseil, Ionut Glavan (Mineli Boutique), Mirela Bucovicean (Molecule F), Blogu lu’ Otrava, Oana Tache, Eniko Szanto (stilist in cadrul Pro TV), Ines Turturica, Florin Petu (AdMarks), reprezentanti ai Bancii Transilvania si multi altii.

Maurice Munteanu, fashion editor al unei reviste de referinta din Romania, a sustinut o conferinta despre stil, trenduri si fashion icon-uri, raspunzand tuturor intrebarilor din public cu naturaletea si eleganta sa obisnuita.

Revista Beau Monde (Roxana Dobrita, editor sef si Daria Georgescu, stilist) impreuna cu Atelierele ILBAH (make-up artist Alina Serbu, hairstylist Alex Barbulescu, fotograf Bogdan Zop) si designerul Diana Caramaci, au realizat primul editorial de moda live, de la zero, pe scena salii Centrului Cultural ARCUB.

Evenimentul a fost incununat de un workshop inedit, in care maestrii pantofari Matei Corvin si Niculae Antochi, au realizat manual o pereche de incaltaminte din piele pe care au daruit-o unei participante norocoase.

Ne-am bucurat ca am putut fi alaturi de echipa de la Atelierele Ilbah si la aceasta editie. Am urmarit acest eveniment crescand de la an la an, motiv pentru care ii felicitam pentru toata munca depusa si le dorim cat mai multe editii reusite ale Creativo si nu numai.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole