Cea mai frumoasa bucatarie din 2015

Bucks and Spurs, o casa de design din Stockholm, si-a castigat renumele international la inceputul acestui an, atunci cand o bucatarie proiectata de ei a castigat categoria de “Cea mai frumoasa bucatarie din 2015”, premiu acordat in cadrul Elle Decoration Swedish Design Awards.

Deschide Galeria

Dulapurile cu care a fost decorata bucataria castigatoare sunt doar o parte a unei intregi linii de produse modulare („Railways”), care mai include si obiecte de mobila pentru baie precum si usi glisante atat pentru interior cat si pentru exterior. Conceptul general al „Railways” este un sistem tipic scandinav, cu usoare accente americane. In fiecare piesa de mobilier de la Bucks and Spurs se gaseste, ca si material de constructie, cheresteaua din lemn de stejar, cu o prelucrare fina pentru a se obtine un look cu o nota eleganta dar fara a ostentativ.

Cea mai frumoasa bucatarie a lui 2015 este prin excelenta scandinava. Acest stil  este intotdeauna asociat cu spatiile luminoase, cu multa lumina naturala, curate si moderne, decorate cu materiale naturale, definite de nuante deschise, ecologice. Si in aceasta bucatarie scandinava putem vedea linii bine definite si forme simple incadrate perfect in spatiu pentru a-l transforma intr-unul in care functionalitatea si eleganta desavarsita sa predomine.

Eleganta acestei bucatarii vine tocmai din faptul ca exista o imbinare inteligenta intre elemente: pereti, culori, texturi si forme. Exista o legatura intre toate acestea care ofera amenajarii un anumit ritm care impresioneaza din punct de vedere vizual.

In ultimii ani, designul scandinav a ajuns foarte cunoscut mai ales datorita internetului care a facut ca unele granite sa dispara, iar numeroasele site-uri de profil ne ofera surse de inspiratie pe care le putem folosi pentu amenajarea caselor noastre.

Via remodelista.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole