Cel mai fermecator hotel din Bali: Bambu Indah

Pe insula indoneziana din Bali, este un oras, Ubud, care s-a facut cunoscut ca fiind un important centru cultural si de arta pentru insula. Este de asemenea si un magnet pentru turisti, cu atractii reprezentate de plaje superbe, privelisti frumoase si ceremonii incantatoare in temple.


Deschide Galeria

Vizitatorii orasului Ubud se pot bucura de muzica populara, dansuri, activitati culturale balineze, se pot relaxa in spa-uri si locuri de cazare exotice, iar printre cele mai populare se afla Hotelul Bambu Indah.

Bambu Indah a fost fondat in anul 2005, cand proprietarii John si Cynthia Hardy au transformat niste camine care au apartinut mai demult unor nobili “Javanese”, intr-un ansamblu magic, chiar langa satul Ubud.

Bambu Indah este unul dintre cele mai sofisticate puncte de cazare din Ubud si ofera un farmec aparte, prin amalgamul de istorie indoneziana si confortul luxos al unui hotel de inalta clasa. Bambu combina intr-un mod foarte placut arhitectura antica impreuna cu sustenabilitatea moderna.

Bambu Indah este un complex si un ansamblu eco-lux, iar unul dintre elementele cele mai reprezentative privind acest punct de vedere, este piscina naturala, facuta dintr-un lac indigen, dar si materialele din lemn sau reciclate cu care au fost construie cabanele.

Cei care aleg sa stea la hotelul Bambu Indhi, nu au cum sa plece dezamagiti, tocmai pentru conditiile pe care le ofera acesta. Atat din punct de vedere al servicilor si facilitatilor care vin in pachetele de cazare, cat si de faptul ca imbina foarte frumos natura in intreg ansamblul.

Sursa foto: home-designing.com

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...