Cel mai fermecator hotel din Bali: Bambu Indah

Pe insula indoneziana din Bali, este un oras, Ubud, care s-a facut cunoscut ca fiind un important centru cultural si de arta pentru insula. Este de asemenea si un magnet pentru turisti, cu atractii reprezentate de plaje superbe, privelisti frumoase si ceremonii incantatoare in temple.


Deschide Galeria

Vizitatorii orasului Ubud se pot bucura de muzica populara, dansuri, activitati culturale balineze, se pot relaxa in spa-uri si locuri de cazare exotice, iar printre cele mai populare se afla Hotelul Bambu Indah.

Bambu Indah a fost fondat in anul 2005, cand proprietarii John si Cynthia Hardy au transformat niste camine care au apartinut mai demult unor nobili “Javanese”, intr-un ansamblu magic, chiar langa satul Ubud.

Bambu Indah este unul dintre cele mai sofisticate puncte de cazare din Ubud si ofera un farmec aparte, prin amalgamul de istorie indoneziana si confortul luxos al unui hotel de inalta clasa. Bambu combina intr-un mod foarte placut arhitectura antica impreuna cu sustenabilitatea moderna.

Bambu Indah este un complex si un ansamblu eco-lux, iar unul dintre elementele cele mai reprezentative privind acest punct de vedere, este piscina naturala, facuta dintr-un lac indigen, dar si materialele din lemn sau reciclate cu care au fost construie cabanele.

Cei care aleg sa stea la hotelul Bambu Indhi, nu au cum sa plece dezamagiti, tocmai pentru conditiile pe care le ofera acesta. Atat din punct de vedere al servicilor si facilitatilor care vin in pachetele de cazare, cat si de faptul ca imbina foarte frumos natura in intreg ansamblul.

Sursa foto: home-designing.com

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...