Cel mai nou Shake Shack din New York are mobila reciclata

Cunoscuta franciza de burgeri din New York, Shake Shack, tocmai ce si-a deschis cea mai noua sucursala in Dumbo, Brooklyn, iar mesele si toate celelate piese de mobilier sunt facute din materiale reciclate de catre designerul Mark Jupiter. Jupiter are abilitatea de a modifica materiale istorice in comori noi si acum mult mai multa lume va putea sa ii vada operele expuse intr-un restaurant atat de populat.

Deschide Galeria

Designerul are o faima nationala pentru maiestria sa fina, angajamentul fata de sustenabilitate si munca sa cu New World Home. Toata mobila la comanda a lui Jupiter este facuta manual chiar in inima Dumbo-ului in noul sau atelier extins. Pentru a ii inconjura pe cei veniti sa ia masa cu un afisaj vizual si functional al istoriei industriale a zonei Dumbo, Jupiter a creat piesele de mobiler personalizate din inima unui pin de 400 de ani şi grinzi recuperate de la santierele de constructii locale, cum ar fi depozitele fostelor Brillo Soap si Arbuckle Coffee.

Acest Shake Shack unic are sediul intr-o cladire de caramida veche de un secol de pe 1 Old Fulton Street şi oferă o panoramă a Manhattan-ului de lângă o sobă cu lemne. In plus fata de mobilierul din surse locale, acest Shake Shack va adauga in meniu mancaruri inspirate tot de imprejurimi. Un exemplu ar fi un nou desert numit după Caruselul Jane din apropiere. Desi aceasta noua locatie este doar al doilea Shake Shack deschis in Brooklyn, imperiul burgerilor anunta ca deja au inceput lucrarile la o a treia sucursala vizavi de la Barclays Center.

Sursa foto: inhabitat.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole