Cele mai atragatoare tipuri de comode pentru dormitorul tau

Comodele sunt obiecte de mobilier de mare folos in dormitorul tau. Poti conta pe ele oricand doresti sa iti pastrezi obiectele personale, hainele in care dormi sau lenjeriile pentru pat departe de privirile celorlalti. Pot foarte bine sa fie folosite pe post de suport pentru lampa ta de noapte, ochelarii sau cartea pe care o citesti inainte de a adormi. Pe noi ne-au incantat urmatoarele opt modele de comode pentru dormitor pe care ti le prezentam si tie.

Deschide Galeria

Din lemn

In acest dormitor, este clar ca lemnul este cel care da tonul. Comoda cu mai multe rafturi reprezinta un loc de depozitare extraordinar.

Albul pur

Albul imaculat lumineaza toata camera si o inveseleste. Daca adaugi si accente intense de culoare, comoda va iesi mai mult in evidenta.

Shabby

Poti oferi un aspect vintage comodei din dormitorul tau prin slefuirea acesteia sau adaugarii unui strat de bronz sau lila.

Comoda dubla

Cea mai buna idee pentru un dormitor matrimonial. Fiecare isi depoziteaza lucrurile personale in propriile sertare.

Cu influente etnice

Un tip de comoda fascinant. Detaliile pictate in mod artizanal, impreuna cu accentele etnice si aspectul usor invechit te vor trimite cu gandul la o calatorie in Maroc. Poti indrazni sa o vopsesti chiar tu.

Vintage

Alaturi de mobilierul tau modern poate sa se strecoare si comoda ta … retro. Restaureaz-o si va recapata stralucirea de odinioara.

Negrul intens

Aceasta comoda din lemn devine centrul de interes al dormitorului tau prin vopsirea ei integral in negru. Noua ni se pare ca arata foarte bine.

Cu oglinda

Impreuna cu oglinda adiacenta, aceasta comoda atractiva este obiectul principal care decoreaza intregul dormitor.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole