Cele mai bune idei pentru organizarea tigailor si a caserolelor in bucatarie

Recipientele pentru gatit sunt cel mai greu de organizat in bucatarie. Formele pline, rigide si dimensiunile ample ne creeaza probleme atunci cand dorim sa le gasim un loc in care sa le depozitam. Cu toate acestea, noi am gasit cinci metode foarte ingenioase care te vor ajuta sa pastrezi ordinea in bucataria ta. Noteaza-le si tu!

Deschide Galeria

Atunci cand vine vorba despre depozitarea tigailor, a cratitelor sau a caserolelor de plastic din bucatarie, lipsa unei incaperi spatioase ne poate da batai de cap. Unde este locul lor? In cuptor sau pe aragaz? Totusi, problemele apar atunci cand doresti sa gatesti ceva si spatiul este deja ocupat cu vase de gatit pe care trebuie sa le scoti si sa le stivuiesti in alt loc. Iti suna cunoscut, nu-i asa? Iti prezentam ideile noastre pentru a face loc in bucataria te de mici dimensiuni.

In picurator

Picuratorul este o buna solutie si atunci cand ai nevoie de un suport pentru tigaile tale si nu numai. In plus, vei avea totul la indemana si nu va mai trebui sa-ti faci griji ca se vor murdari, vor cadea sau vor arata dezordonat. Asezate ordonat in picurator, e solutia cea mai simpla mai ales daca gatesti mai rar sau locuiesti in chirie.

Instaleaza separatoare in rafturi

Micile separatoare create special pentru sertarele mobilierului de bucatarie sunt perfecte pentru a depozita ordonat caserolele mai mici sau vesela. Suporturile din lemn sau din metal pot fi si ele de mare ajutor atunci cand iti doresti ordine in bucatarie (vezi imaginile din galerie).

Depozitarea in dulapuri

Dulapurile spatioase cu multe rafturi si separatoare au intotdeauna un spatiu dedicat vaselor pentru gatit si veselei. Foloseste-l la maxim!

Pozitioneaza-le pe perete

Un panou pe care sa asezi carlige este solutia ideala pentru a-ti agata tigaile fara a fi nevoie sa ocupi spatiu extra in bucatarie. In acest fel, rafturile si blaturile vor ramane libere pentru a fi umplute cu alimente. Aceasta idee este perfecta daca iti doresti o bucatarie in care sa ai totul la indemana.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole