fbpx

Cele mai confortabile 15 scaune de birou

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Exista cateva piese de mobilier pe piata care vor avea un impact special asupra randamentului pe care il dai in ceea ce priveste munca de birou, iar un scaun ergonomic, foarte confortabil, destinat strict activitatilor de birou este exact ceea ce iti trebuia pentru a fi mai productiv si pentru a pastra o postura sanatoasa.

Deschide Galeria

Scaunele ergonomice sunt o componenta de baza pentru intregul spatiu de lucru, afectand in mod direct modul in care lucram, iar un scaun foarte confortabil si adaptat muncii de birou, poate face o mare diferenta intre cum vei interactiona cu ceilalti oameni din mediul profesional.

Pentru o mai buna utilizare a timpului petrecut la munca si pentru a-ti mentine corpul sanatos, cele mai bune scaune vor fi acelea care iti vor imbunatati postura, vor incuraja circulatia sangelui in organism si vor asigura un grad ridicat de stabilitate.

Cheia unei pozitii sanatoase pe scaun este de a-ti tine corpul in continua miscare pentru a incuraja circulatia sangelui, iar membrele tale nu vor amorti, datorita folosirii lor. Cea mai indicata pozitie este cea in care stai putin aplecat si ai genunchi intr-un unghi de 90 de grade, aceasta incurajand o ampla circulatie a sangelui prin tot corpul.

In lista de mai jos, vei avea topul celor mai ergonomice 15 scaune indicate pentru munca la birou, iar pentru cei care vor sa isi achizitioneze un asemenea scaun, am lasat denumirile originale din engleza, pentru a fi mai usor de gasit in magazinele online.

 

Sursa Foto: http://inthralld.com/

 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...