Cele mai frumoase masini transformate in ghivece de flori

Gradina ta trebuie sa fie ca o oglinda a personalitatii si a pasiunilor tale. Orice persoana care sta la casa si are gradina, se gandeste constant la cat mai multe moduri prin care poate sa o amenajeze si la idei cat mai inedite pe care sa le puna in practica, chiar in propria ograda.

Deschide Galeria

De ce ar fi ceva diferit in cazul tau? Daca ai o gradina sau o curte generoasa, ar trebui sa o ingrijesti cu mare atentie si sa o faci sa iasa in evidenta. Avand in vedere ca orice prieten care vine in vizita la tine va trece si prin curtea sau gradina casei tale, ar trebui ca aceasta sa fie amenajata impecabil, intr-un stil cu totul si cu totul special.

Florile vor da culoare si viata intregii tale gospodarii, iar pentru acest lucru, avem aici cateva idei pentru tine. Nu trebuie sa apelezi mereu la ghivecele clasice pentru gradina, mai ales daca ai o pasiune aparte, cum ar fi masinile.

Orice masina veche pe care o gasesti intr-o curte abandonata sau pe care o poti cumpara de la cineva care nu o foloseste, are un potential enormal pentru estetica gradinii tale. Plantand flori intr-o masina care nu mai functioneaza, vei readuce in circuitul naturii un automobil care probabil a poluat multi ani aerul pe care il respiram cu totii.

Astfel, vei face si un bine mediului, in timp ce gradina ta va inflori si va isi in evidenta prin aceste “ghivece” foarte creative.

Nu trebuie sa fii neaparat pasionat de masini pentru a aprecia frumosul, deoarece aceste obiecte, folosite cu alt scop fata de cel initial, sunt mereu un plus pentru orice gradinar care se respecta si care se mandreste cu realizarile sale.

Asadar, daca te-am convins ca gradina ta va fi mult mai frumoasa cu acest “mic artificiu”, iti uram spor la cautat o masina veche si stricata pe care sa o readuci la viata cu florile pe care le vei planta in ea!

Sursa foto: Pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole