Te gandesti cum ai putea sa reimprospatezi atmosfera din baie? Totul devine mult mai usor atunci cand te concentrezi pe designul si stilul chiuvetei, una din piesele centrale ale baii pentru a da acesteia o noua infatisare

Designul extraplat

Daca nu vrei sa iti bati capul cu stiluri complicate, poti merge pe modernismul simplist, redat in special in zona chiuvetei. Un cadru din lemn si accesoriile de baie completeaza schimbarea.

Simplitatea absoluta

Spatiile mici pot fi eliberate de senzatia de sufocare prin pastrarea exclusiv a obiectelor esentiale. Un cadru din metal pe care a fost montata chiuveta alba si o oglinda rotunda fara rama pot fi singurele elemente de decor esentiale baii tale.  

O baie pentru toata familia

Obiectele sanitare functionale si mobilierul in nuante de lemn nature dau viata acestei bai potrivite pentru intreaga familie. Designul excelent este completat de accentele cromatice din perete si din covorasul de baie.

Sparge tiparul clasic

Chiuvetele moderne combinate cu baterii pentru chiuveta in stil retro sunt un exemplu de design indraznet pe care il poti alege pentru baia ta. Adaugand si un tapet elegant sau o oglinda pretioasa, vei obtine instant un efect caracterizat prin lux.

Finisaje in diferite stiluri

Combinatia de finisaje atat de diferite din lemn, ciment lustruit si parchet de inspiratie rustica adauga personalitate unei bai caracterizate prin simplitate. 

Inspiratie din natura

Suportul din lemn natural cu aspect rustic arata minunat impreuna cu aceste chiuvete minimale si rotunde. Simetria este continuata prin instalarea a doua oglinzi cu rame din lemn nature si doua lampi pentru iluminat in acelasi stil.

Incearca gratuit o saltea! Ai 30 de zile de teste + o perna gratuit!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii