Citate inspirationale pentru peretii casei tale

Ce poate fi mai frumos decat sa te trezesti in fiecare dimineata, la tine acasa, si sa te incarci de energie pozitiva oferita de tablourile cu citate inspirationale, atarnate pe peretii casei tale? Putine lucruri sunt mai frumoase printre tabieturile noastre de dimineata si tocmai de aceea iti oferim cateva idei pentru improspatarea designului interior al casei.

Deschide Galeria

Artistul Ryan McArthur a realizat o serie de tablouri in stil minimalist, care cuprind citate inspirationale desprinse din vorbele marilor personalitati istorice ale lumii, cum ar fi: Thomas Edison, Lev Tolstoi, Samuel Johnson, Voltaire, Albert Einstein, Victor Hugo, Oscar Wilde, Charles Reade, Thomas Moore, Ralph Emerson, Rumi si Friedrich Nietzsche.

Punerea in practica a acestor citate ramane doar la latitudinea ta, iar exemplificarea artistica a acestora pe peretii tai va fi un artificiu de design superb, care s-ar integra perfect intr-o casa decorata in stil minimalist.

Stiind de la Thomas Edison ca “Geniul reprezinta 1% inspiratie si 99% transpiratie”, nu ai fi mai pornit in a face lucruri pozitive si sa te dedici mai mult in fiecare zi? Gandeste-te ca este vorba despre un mesaj care te va intampina zilnic, iar mai devreme sau mai tarziu, acesta se va implementa in subconstientul tau si te va face sa actionezi.

Rolul decoratiunilor si obiectelor de arta la tine in casa nu este doar unul estetic, acestea avand si un rol de relaxare si destindere foarte important. Fiind inconjurat in mod constant de lucruri frumoase si ganduri pozitive, toate bine integrate intr-un design pe gustul tau, vor face ca aceste lucruri sa iti faca viata cotidiana mult mai frumoasa si implicit mai productiva.

Arta isi are locul in orice casa, fie ea mica sau mare, tinand doar de tine sa stii pe care sa o alegi, in asa fel incat sa te reprezinte in totatlitate!

Sursa Foto: Freshome.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole