Clubul de Golf Costa Baja, o realizare arhitecturala minunata

In ciuda aparentelor, golful devine tot mai popular in tara noastra, fiind deja 4 terenuri dedicate acestui sport si alte cateva terenuri sunt aflate in stadiul de proiectare. Datorita frumusetii peisajului aflat in cadrul unui teren de golf, in Statele Unite ale Americii s-au dezvoltat numeroase cluburi dedicate golfului, unde oamenii de afaceri se retrageau in weekend pentru a se relaxa si pentru a intretine legaturile cu partenerii de business.

Deschide Galeria

Clubul de Golf (Clubhouse) Costa Baja este o cladire mica, dar exemplara pentru tot ceea ce inseamna cluburi de golf, care combina simplitatea su elementele arhitecturale moderne, “asternand” piese rustice, menite pentru a crea un cadru cat mai primitor pentru toti membrii clubului.

De-a lungul structurii de baza a cladirii, elemente organice care fac referire la natura, cultura si arta antica formeaza un decor calduros care pur si simplu te invita la relaxare, dorind a scapa de stres orice persoana care calca pragul clubului.

Clubul ofera experiente unice vizitatorilor, formate atat din activitati de interior, cat si din activitati de exterior, avand mai multe terenuri de golf de diferite dimensiuni, terase si saloane de luat cina.

 

Sursa Foto: www.archello.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole