Coffee lovers event incepe azi la Romexpo

Coffee lovers event 2015 – a patra editie a Salonului International al Cafelei isi deschide astazi portile in cadrul pavilionului C3 al complexului expozitional RomEXPO. Coffee Lovers Event se va desfasura pe o perioada de 4 zile, pana pe 26 aprilie inclusiv.

Deschide Galeria

Evenimentul este singurul de acest fel din Romania si isi propune sa aduca impreuna producatorii si importatorii de cafea si produse conexe, nationali si internationali. In cadrul evenimentului se vor organiza training-uri, workshop-uri si conferinte legate de acest segment de piata. 

Iubitorii de cafea din Romania sunt invitati sa deguste diferite sortimente de cafea de cea mai buna calitate preparate de cei mai buni barista din Romania, care printre altele vor face si demonstratii impresionante de Latte Art.

SCAE Romania va organiza in cadrul Coffee lovers – Campionatul National de Barista, competitiile organizate pentru a alege finalistii ce vor reprezenta Romania la campionatele mondiale de barista Gothenburg Suedia in perioada 16 – 18 iunie 2015 (Brewers Cup, Latte Art, Coffee in Good Spirits, Roasting Championship, Cup Tasters Championship). 

Campionatul National de Barista va fi alcatuit din 5 competitii: Latte Art, Coffee in Good Spirits, Brewers Cup, Cup tasting,Roasting Championship la care vor participa profesionisti ai cafelei si nu numai.

Vizitatorii sunt asteptati intre orele 10:00 si 16:00. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole