fbpx

Colturile perfecte ale casei sau cum sa creezi senzatia de confort

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Cu totii avem colturile noastre preferate de acasa – fie ca este vorba de canapeaua din living sau de scaunul cu husa pufoasa din bucatarie, ceva ne atrage in anumite zone. Bineinteles ca intreaga amenajare a unui spatiu trebuie sa ne inspire confort, insa colturile perfecte vor avea ceva in plus – acea combinatie placuta de culori si de texturi, care ne da placuta senzatie de regasire.

Deschide Galeria

Cel mai simplu mod a de creea un coltisor perfect este sa plecam de la ceea ce ne place – o paleta cromatica anume (daca iti place marea, atunci orice nunata de aqvamarin sau bleu va fi pe gustul tau, daca te relaxeaza natura si peisajele sale, atunci opteaza pentru verde), o senzatie (lemnul, pentru cei care tanjesc dupa o casa de vacanta la munte, pielea, pentru persoanele carora le plac texturile mate si pretioase) sau o activitate preferata (daca obisnuiesti sa privesti filmele in living, atunci aria canapelei poate deveni coltul tau favorit, daca iti place sa citesti, coltul tau va avea multe perne, multe carti si multa lumina).

Colturile perfecte pentru tine iti dau voie sa iti pui imaginatia la munca – le poti decora cu tot ce ai dori sa ai in raza vizuala: suveniruri sau fotografii cu cei dragi, chitara la care ai invatat primul cantec, cartile pe care nu le-ai citit inca sau o colectie de care esti multumit.

Confortul este mai presus de toate un amalgam de stari de bine. Iar acestea rezida in personalizarea amenajarii interioare. Cele mai noi tendinte in decorarea locuintelor pun pe primul loc identificarea acelor detalii care pot contura profilul locuitorului unui spatiu. Sunt numeroase proiectele de design interior lipsite de caldura si de colturi perfecte, tocmai pentru ca singur, stilul sau trendurile nu reusesc sa suplineasca amprenta personala.

Pentru a reusi sa iti pui in valoare gusturile in amenajare si pentru a crea incaperi cu un grad inalt de confort, alege sa pui accent pe preferintele tale. Numai in acest fel vei reusi sa ai o casa cu personalitate, in care colturile perfecte sunt incununarea unui stil asumat.

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna cu accente boeme pentru o casa de 188 mp

Povestea acestei amenajari a inceput din dorinta proprietarilor (o...

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...