Combinatii de culori in perfecta armonie

Combinatii de culori intalnim la orice pas si mai ales in decorul apartamentelor. Insa putine sunt cele care merg intr-o perfecta armonie ca albastrul, negrul, albul si galbenul.

Deschide Galeria

In functie de proportii si de tematica, aceste culori se completeaza una pe cealalta creand o perfecta armonie atunci cand sunt integrate in decorul unui living.

O atentie sporita trebuie acordata proportiilor. Prea mult galben sau prea mult negru poate crea un disconfort coloristic de nedorit. Integrati aceste culori treptat si construiti pe o baza.

Baza poate fi creata de obicei din alb care sa predomine in locuri ca peretii, tavanul, ferestrele sau piesele de mobilier. Adaugand accente de culoare din albastru si galben in decoratiuni, ca pernele decorative, in cutii sau chiar prin flori. O masuta neagra tip suport pentru lampa va incheia armonios aceasta imagine a celor patru culori.

Nu va temeti de culori in tonuri inchise, puternice. Imaginati-va o canapea intr-un albastru puternic, un covor alb negru cu motive geometrice si draperii cu pete de galben. Adaugati un tablou cu rama neagra pe fundalul alb al peretilor si din nou, iata, o combinatie in perfecta armonie intre cele patru culori. Acestea se potrivesc de minune intr-un decor cu inspiratie vintage. Introducand astfel de elemente in nuante calde si deschise veti crea un aspect de invidiat.

Va invitam sa rasfoiti modelele propuse in cadrul galeriei pentru mai multe surse de inspiratie in amenajarea livingului. 

Sursa foto: homedesignlover.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole