Compact Chic – Bar 23, un design revolutionar din India

Compact Chic este un nou concept care a cucerit intreaga lume a celor pasionati de design interior si in special design de mobilier, fiind realizat de arhitectii indieni care si-au pus toata imaginatia, tehnica si creativitatea la contributie pentru indeplinirea acestui proiect.


Deschide Galeria

Samir Raut si Shahveer Irani, 2 arhitecti care locuiesc in Mumbai, au surprins piata designului interior cu un bar revolutionar pentru casa, Bar 23, care deja a fost premiat de cele mai mari autoritati din industrie.

“Orice obiect din jurul nostru ar trebui gandit cu sensibilitate estetica”, a declarat Shahveer si astfel, “Bar 23”, a fost conceput fara a pierde din vedere factorul estetic al unei unitati de depozitare a sticlelor cu bauturi fine.

Realizat din lemn masiv de Tec din Burma (Myanmar) si cu detalii foarte subtile, Bar 23 este o piese de mobilier excelenta pentru oricine isi doreste un aspect elegant, dar in acelasi timp fara a neglija partea practica.

Barul este realizat manual, avand in interior niste oglinzi foarte mari si cu un spatiu generos de stocare pentru bauturile fine pe care le ai in casa. Intreaga piesa este realizata dintr-o singura bucata masiva de lemn si finisajele s-au facut in asa fel incat mobilierul poate fi considerat o opera de arta in toata regula.

Combinatia de lemn foarte bine slefuit si lustruit si bronz, fac din acest bar o piesa cu mult stil, care vine cu un plus de caracter in orice interior decorat cu bun-gust. Are atat un scop practic, cat si unul ornamental si astfel se intelege popularitatea de care se bucura Bar 23.

Sursa Foto: http://inditerrain.indiaartndesign.com

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...