fbpx

Concept de amenajare modern pentru un apartament de 2 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Cu abordarea potrivita, spatiul apartamentului poate primi o amenajare confortabila si moderna care sa fie pe placul tau si al familiei. Pentru ca stim ca esti in cautare permanenta de idei si modele de amenajari, iti propunem astazi acest apartament de doua camere pe care te invitam sa-l urmaresti in detaliu in cele ce urmeaza.

Deschide Galeria

Amenajarea este minimal tratata, cu accent pe functionalitate. S-a dorit un decor modern, in culori deschise, un ambient primitor si confortabil. S-a realizat acest lucru cu ajutorul tonurilor neutre si al accentelor de albastru care decoreaza placut spatiul.

Fiecare zona in parte a fost bine evidentiata, de la bucatarie, la zona de conversatii si spatiul pentru luat masa, impreuna formand un tot unitar al zonei de zi. Ne atrag atentia cateva detalii, precum canapeaua albastra sau peretele vopsit pe jumatate cu un albastru pastel ce cuprinde zona TV si cateva spatii de depozitare. De remarcat este modul inedit prin care designerul a ales sa expuna cartile: in partea superioara a camerei, foarte aproape de tavan, pe toata lungimea peretelui. Astfel, spatiul camerei ramane aerisit, fara un corp de mobilier care sa ocupe loc pe pardoseala. Si pentru ca am mentionat pardoseala, iti atragem atentia asupra ei ca sa remarci minunatul parchet si esenta de lemn care se potriveste foarte bine cu decorul creat.

Bucataria este gandita ca o functiune deschisa partial, un perete-partitie fiind construit pentru a delimita vizual spatiul livingului de cel destinat gatitului. In plus, o parte din acest perete include inca o zona de biblioteca, ca un soi de nisa.

Amenajarea bucatariei a fost gandita intr-un mod compact, cu un design simplu, functional, cu spatii de depozitare potrivite si electrocasnice incorporate pentru a pastra un caracter ordonat. Corpurile de mobilier sunt dispuse in forma literei L, astfel ca zona de spalare ce include chiuveta (iar dedesubt masina de spalat vase) se afla pozitionata la fereastra.

Pentru fiecare functiune in parte a fost asigurat un iluminat pe masura, de la cel general, la cel de accent sau ambiental, dupa caz. Astfel, spatiul in ansamblul sau pare mai mare, fiind bine valorificat.

In dormitor, punctul de atractie il constituie dungile in doua nuante diferite de albastru. Decorul iti inspira serenitate si calm gratie cromaticii. Amenajarea de aici este simpla, cu pat, noptiere si un dulap pentru haine, accesoriile si textilele reusind sa contureze un ambient placut, potrivit unui dormitor.

Speram sa te inspire intreaga amenajare si sa-ti aduca un plus de idei pe care sa le poti pune in practica si in casa ta!

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...