Concept inovator pentru casa ta: fereastra – balcon

Tuturor ne vin idei in permanenta pentru renovarea sau reamenajarea vreunui spatiu din casa noastra. Iar pentru momentele in care ne-am gandit sa atasam un balcon casei noastre, pentru mai putin deranj financiar si pragmatism, compania de designuri de ferestre Fakro a dezvoltat un concept inovator care transforma un geam normal, intr-un balcon cochet.

Deschide Galeria

Geamurile au fost create in asa fel incat sa poata fi deschise intr-un mod care sa le aseze sub forma si ideea unui balcon. Astfel, partea superioara a geamului care are o deschidere de 45 de grade, devine paralela cu solul, ca sa poata servi drept acoperis balconului.

Fereastra se monteaza asemenea celor de mansarda, iar datorita sistemului cu care este prevazuta, aceasta se va rabata intr-un mod in care nu se va sesiza nicio diferenta intre ferestra – balcon si cea tipica de mansarda.

Pentru cine isi doreste sa aiba un balcon sau o terasa atasata ferestrei, acest sistem reprezinta varianta ideala, tocmai pentru a scapa de o renovare scumpa.

Sursa foto: inhabitat.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole