Confort si luminozitate intr-o amenajare de 43 mp

Apartamentele mici nu trebuie sa fie neaparat sufocante. Unui astfel de apartament ii este utila o cromatica pe masura, care sa ii sporeasca vizual spatialitatea si sa il faca foarte luminos. 

Deschide Galeria

Albul este alegerea perfecta, iar in amenajarea pe care am ales-o va vom arata cum poate fi folosit cu succes intr-un apartament de 43 metri patrati pentru a-l face sa para mai spatios. 

Camera de zi si zona pentru luat masa impart acelasi spatiu, insa bucataria a fost izolata, aflandu-se in acelasi timp intr-un contrast cromatic puternic cu restul amenajarii. Totusi, spatiul creat pentru a lua masa include si un mic bar cu mini-frigider. 

Abundenta de alb atat in mobilier, cat si in toate celelalte detalii ale amenajarii amplifica senzatia de spatialitate. Un alt element care contribuie la potentarea acestuia este oglinda montata pe peretele de langa masa, in care se reflecta toata zona descrisa. Masa din sticla asigura fluiditatea spatiului si nu il incarca vizual. 

In micul living, decorul a fost completat cu o canapea si un ansamblu de rafturi montate pe peretele opus. Culorile pastreaza atmosfera intima si reconfortanta. Tonurile de bej si mobilierul alb sau natur redau efectul de spatialitate dorit. Vesela colorata aduce un plus de prospetime si energie acestui spatiu in care domina albul si liniile simple. 

Zona de dressing are propriul spatiu decorat cu mobilier si pereti albi, insa acesta a fost inveselit prin aplicarea tapetului cu decoratiuni florale. Acesta devine centrul de interes al spatiului, distragand atentia de la dimensiunile reduse. 

Dormitorul este domninat de simplitate, mobilierul cu linii drepte asigura strictul necesar, iar spatiul este marit vizual prin aplicarea unei oglinzi pe peretele din spatele patului.  

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole