Confortul la el acasa intr-un spatiu de 46 mp

In acest spatiu de 46 metri patrati, fiecare detaliu a fost bine gandit pentru a contura o locuinta confortabila cu toate cele necesare, inclusiv cu o mica zona de dormit.

Deschide Galeria

Interiorul iti va aminti cu siguranta de trasaturile stilului scandinav, cu al lui alb si gri, simplitate si eficienta. Detaliile ne amintesc de liniile designului retro, insa, per ansamblu vorbim despre o amenajare in care domina functionalul.

Zona livingului se concentreaza pe confort. Este un spatiu relaxat, cu canapea si multe perne decorative, o mica masuta de cafea, plante si tablouri abstracte. De neratat este si balconul, o zona destinata relaxarii cu o amenajare pe masura, un fel de prelungire a livingului in exterior.

Cromatic, albul domina spatiul, iar esentele de lemn imprima caldura interiorului. Accentele colorate vin din sfera detaliilor decorative.

Spatiul bucatariei se contureaza ca unul tipic nordic, cu un design simplu, in contrastul clasic alb-negru. Mobilierul este dispus liniar, compact, cu electrocasnice incorporate pentru a pastra totul cat mai ordonat, cu un aspect unitar. Fiindca albul predomina, intreaga zona a bucatariei se pastreaza luminoasa si aerisita, cu un loc de luat masa asezat la fereastra; masa si scaunele sunt de asemenea albe, cu un corp de iluminat minimalist suspendat. In contrast, comoda de la perete este neagra, completata de o oglinda si decoratiuni.

In spatiul livingului, o nisa a permis integrarea unui mic spatiu de dormit, cu un pat de 160 cm latime. Aceasta functiune este separata de restul camerei printr-un paravan din sticla fumurie. Totul este pastrat simplu, functional, cu minim de decoratiuni.

Nu lipsesc spatiile de depozitare, o parte integrate intr-o debara. Masina de spalat rufe si uscatorul automat au fost asezate in baie; cabina de dus permite o optimizare a spatiului, care astfel ramane aerisit. Cromatica in tonuri inchise a baii, dar si mozaicul din jurul lavoarului confera note dramatice unui spatiu precum cel al baii.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole