Constructie uimitoare din 11 tone de lemn reciclat

Cu totii ne miram cand vedem ce reusesc sa construiasca unii oameni talentati, iar cand aflam de faptul ca sumele investite sunt aproape de zero, incepe sa ne para rau ca nu ne-am gandit si noi la acest lucru.


Deschide Galeria

Pe langa doza mare de talent de care da dovada acest artist si tamplar, Jay Nelson, este nevoie si de o ambitie de fier si o munca titanica, care presupune colectarea materialelor aruncate la gropile de gunoi pentru a mentine costurile la un nivel cat mai scazut.

Jay Nelson a reusit sa construiasca o opera de arta, sub forma unei cabanute din lemn, cu o suprafata de aproximativ 18 m patrati si apeland strict la lemnul pe care l-a gasit abandonat in diferite locuri.

Fiecare bucata de lemn pe care o gasea Jay era inca o piesa in “puzzle”-ul ce urma a fi viitoarea sa casa de vacanta din Insulele Hawaii, chiar pe Insula Kauai, una dintre cele mai frumoase din tot arhipelagul.

Cantitatea de lemn necesara pentru construirea acestei cabane in padure este una impresionanta, de aproximativ 11 tone, dar efortul de colectare a lemnului si posibilitatea de a-i oferi un nou scop si o noua viata fac acest proces sa fie unul foarte satisfacator, cu rezultate pe masura.

Punandu-si la contributie talentul, dibacia si ambitia, Jay Nelson a reusit sa construiasca aceasta cabana uimitoare in doar 2 luni de zile, iar rezultatele vorbesc de la sine!

Sursa Foto: Treehugger 

Articole noi

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...