fbpx

Constructii de exterior realizate din elemente prefabricate

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Va povesteam intr-un articol anterior despre realizarea imprejmuirilor cu panouri prefabricate si despre gardurile de beton ca fiind o alternativa foarte buna pentru acestea, datorita rezistentei lor in timp, a lucrarilor minime de intretinere si a costurilor reduse care se amortizeaza foarte usor.

Deschide Galeria

Astazi dezvoltam putin subiectul si vorbim despre cum puteti realiza si alte constructii de exterior cu ajutorul elementelor prefabricate cum ar fi garajele. Pe langa avantajele reprezentate de costurile bune pentru o constructie de acest tip mai obtineti si un altul, si anume cel estetic.

Dupa cum vedeti din imaginile de mai sus o constructie de exterior realizata din acelasi tip de panouri prefabricate din beton va pastra continuitatea vizuala creand un efect foarte reusit. Pe langa toate acestea trebuie luat in considerare si un alt aspect. Costurile de intretinere ale unei constructii realizata din panouri prefabricate din beton sunt net inferioare uneia similar din lemn sau caramida. Luati in calcul faptul ca aceste constructii sunt intens utilizate si supuse capriciilor climei, prin urmare veti avea nevoie de o structura rezistenta in care cu siguranta nu doriti sa investiti o suma la fel de mare precum cea pe care ati investit-o in casa dumneavoastra.

Timpul de executie si el este unul bun, panourile fiind mult mai usor de manevrat, asadar nu va veti confrunta cu existent prea indelungata a unui santier in curtea dumneavoastra, iar lucrarile de reparatii, in cazul in care acestea vor fi necesare vor fi la randul lor simple.

 Aceste tipuri de panouri prefabricate, identice cu cele din imaginile din galeria de mai sus, dar si alte tipuri, cu alt design, sunt disponibile in Romania si le puteti studia pe indelete aici, iar daca aveti intrebari specialistii va stau la dispozitie. 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...