Copacii plutitori. O idee extrem de surprinzatoare pentru gradina ta! (VIDEO)

Creativitatea, inventivitatea si originalitatea unor oameni nu inceteaza niciodata in a ne uimi, iar acesta este si cazul celor doi artisti urbani, neconventionali, Daniel Siering si Mario Shu, care au reusit niste lucrari unice.


Deschide Galeria

Atat din punct de vedere artistic, cat si din punct de vedere al peisajului, opera celor doi artisti urbani este una de apreciat si extrem de fascinanta, mai ales pentru privitorii care nu sunt in tema si sunt luati prin surprindere.

O simpla iluzie cu foarte mult potential: infasoara un obiect, picteaza ambalajul de pe obiect si deoadata, intregul peisaj s-a schimbat, dand impresia ca obiectul infasurat este sectionat si leviteaza in natura.

Asa s-ar descrie foarte pe scurt opera celor 2 artisti care alegi copaci pen care ii infasoara intr-un material, aproape de baza trunchiului, dupa care picteaza acel material pentru a arata exact ca imprejurimile.

Aceste mici artificii dau senzatia unor copaci plutitori in aer, care au o parte din trunchi sectionata. Singurul impediment, in situatia in care acesti copaci sunt la marginea drumului, este acela ca soferii ar putea fi luati prin surprindere de ceea ce le apare in fata ochilor.

In aceeasi ordine de idei si de stil artistic, un alt duo artistic, Joakim Kaminsky si Maria Poll, din Suedia, au realizat un “Clear Cut” (“Taietura Clara”), in padurea Medelpad, din tara scandinava.

Cei doi artisti au ales sa fixeze pe copacii din padure un material reflectorizant, similar unei oglinzi, iar acesta da senzatia ca intreaga padure a fost taiata printr-o sectiune uniforma, aplicata tuturor arborilor din zona.

Efectul realizat de cei doi este unul remarcabil, fiind o reala placere si uimire pentru toti cei aflati la plimbare prin padure.

Astfel de idei le poti adopta cu brio chiar si la tine in gradina, ia designul intregii tale gospodarii va “radia” a creativitate!

Sursa Foto: http://weburbanist.com/

 

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...