fbpx

CREAMIER – locul unde cafeaua de specialitate a intalnit inghetata artizanala

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

In incercarea noastra de a gasi localuri de vara unde sa ne petrecem timpul liber am simtit nevoia sa improspatam aceasta lista cu ceva mai special. Asa am dat de Creamier, si, dupa cum se poate vedea in descrierea din titlu acesta este locul unde cafeaua de specialitate a intalnit inghetata artizanala. Localul este situat intr-o zona linistita si boema a Bucurestiului, pe strada Benjamin Franklin, nr. 5, in spatele Ateneului.

Deschide Galeria

Creamier si-a gasit loc intr-o casa interbelica care, la momentul preluarii de catre actualul proprietar, era intr-o stare avansata de degradare. Lucrarile de amenajare au durat aproximativ cinci luni, iar designul este semnat Lama Architecture, experti in domeniul proiectarii cafenelelor si barurilor. La Creamier putem vedea un decor cu usoare accente industriale – lemn, metal și ceramica, “indulcite” de culorile vii ale gresiei. Acest spatiu respira o atmosfera relaxata si primitoare, si este perfect atat pentru a veni cu familia sa savurezi o inghetata racoritoare, cat si pentru a veni intr-o pauza de socializare cu colegii de birou.

Conceptul pe care ni-l propune Creamier este unul destul de nou in Bucuresti: cafenea-gelaterie. Aici, pe de o parte, poti savura o cafea de calitate, atent preparata, iar pe de alta parte nici pasionatii de inghetata nu vor fi dezamagiti: inghetata cu arome de vanilie, fistic, ciocolata, cafea, menta; apoi alte sortimente mai putin clasice: nociolla, amaretto, zabaglione (cu lichior de oua)sau lavanda. In plus, meniul va fi imbogatit pe parcurs cu diverse sorbeturi in functie de sezon: capsuni, lamaie, mere, dovleac (vei avea impresia ca manaci placinta de mere sau de dovleac ), si unul dintre cele mai interesante sorbeturi: lime, basilico, menta.

In curtand se va deshide si o mica terasa in fata localului, iar cum afara vremea este numai buna de iesit din casa va invitam sa treceti si pe la Creamier. Atmosfera vesela si nonconformista, plus delicioasele inghetate din meniu vor fi destul de convingatoare pentru a va determina sa reveniti cu placere aici.

Fotografii realizate cu aparatura oferita de F64.ro

Reclama

Articole noi

Mocheta vs parchet laminat în dormitor: care alegere este mai buna?

Dormitorul este cea mai intimă cameră din casă. Dintre...

Amenajare moderna cu accente boeme pentru o casa de 188 mp

Povestea acestei amenajari a inceput din dorinta proprietarilor (o...

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...