CREAMIER – locul unde cafeaua de specialitate a intalnit inghetata artizanala

In incercarea noastra de a gasi localuri de vara unde sa ne petrecem timpul liber am simtit nevoia sa improspatam aceasta lista cu ceva mai special. Asa am dat de Creamier, si, dupa cum se poate vedea in descrierea din titlu acesta este locul unde cafeaua de specialitate a intalnit inghetata artizanala. Localul este situat intr-o zona linistita si boema a Bucurestiului, pe strada Benjamin Franklin, nr. 5, in spatele Ateneului.
Creamier si-a gasit loc intr-o casa interbelica care, la momentul preluarii de catre actualul proprietar, era intr-o stare avansata de degradare. Lucrarile de amenajare au durat aproximativ cinci luni, iar designul este semnat Lama Architecture, experti in domeniul proiectarii cafenelelor si barurilor.
La Creamier putem vedea un decor cu usoare accente industriale – lemn, metal și ceramica, “indulcite” de culorile vii ale gresiei. Acest spatiu respira o atmosfera relaxata si primitoare, si este perfect atat pentru a veni cu familia sa savurezi o inghetata racoritoare, cat si pentru a veni intr-o pauza de socializare cu colegii de birou.
Conceptul pe care ni-l propune Creamier este unul destul de nou in Bucuresti: cafenea-gelaterie.
In curtand se va deshide si o mica terasa in fata localului, iar cum afara vremea este numai buna de iesit din casa va invitam sa treceti si pe la Creamier. Atmosfera vesela si nonconformista, plus delicioasele inghetate din meniu vor fi destul de convingatoare pentru a va determina sa reveniti cu placere aici.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole