Creativo – club social de cusut si brodat la cea de-a treia editie

Prietenii nostri de la Atelierele ILBAH pregatesc un nou eveniment marca Creativo dedicat pasionatilor de design, moda si stil. Cea de-a treia editie se va desfasura pe 27 si 28 mai, la The Ark, Bucuresti.

Deschide Galeria

In decursul celor doua zile ale evenimentului, Creativo le propune vizitatorilor o serie de peste 30 de ateliere gratuite de design vestimentar, brodat si cusut. Mai mult, vizitatorii care se vor inscrie la ateliere isi vor putea retusa propriile haine si accesorii sau vor pleca acasa cu produse create chiar de ei. Acestia vor fi indrumati de traineri cu experienta in domeniu de la Atelierele ILBAH si vor deveni pentru cateva ore croitori, proiectanti de tipare sau, de ce nu, designeri vestimentari.

Clubul social de cusut si brodat reprezinta mediul perfect pentru cei care sunt la inceput in acest domeniu. Vor fi prezenti furnizori importanti din industria textila cu accesorii specifice, materiale, tipare de croitorie si manechine. Astfel, participantii vor putea face primii pasi in aceasta industrie si vor putea observa indeaproape lucrul cu diverse masini de uz casnic sau profesionist de cusut si de brodat in cadrul unor demonstratii practice.

Pentru a-i sustine pe cei pasionati de industria textila si de moda, Creativo organizeaza o tombola cu premii diverse, de la masini de cusut si de surfilat Brother, tipare de croitorie si manechine la cursuri acreditate pentru calificare profesionala  in domeniul modei.

Creativo va putea fi vizitat intre orele 10:00 – 19:00 la The Ark Bucuresti. Mai multe informatii despre eveniment puteti gasi pe site-ul oficial si pe pagina de Facebook.

Despre Creativo

Creativo aduce laolalta tineri intreprinzatori, designeri si profesionisti din piata de fashion, si targetul acestora – un public activ, tanar, in tendinte, in cautare de alternative de calitate in materie de vestimentatie si accesorii handmade. Creativo sprijina ideile creative, spiritul antreprenorial, oferind totodata suport pentru dezvoltarea personala si reconversie profesionala. Prima editie a fost organizata in luna aprilie 2016 si a adus laolalta peste 1500 de persoane pasionate de acest domeniu.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole