fbpx

Creeaza combinatii surprinzatoare cu Brikston Klinker

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

De la gradinile suspendate din Babilon si pana in prezent, oamenii s-au aratat intotdeauna preocupati de amenajarea spatiilor verzi. Acestia au invatat sa armonizeze elementele din natura si sa le integreze in mediul artificial, in scop ornamental si recreativ.

Deschide Galeria

Astfel, gradinile au inceput sa fie amenajate in stransa corelatie cu liniile arhitectonice, luand nastere gradinile ornamentale, proiectate in diferite registre stilistice, cum sunt cele geometrice şi peisagistice.

Inainte de a incepe un proiect de amenajare a gradinii, trebuie sa aveti, asadar, in vedere, incadrarea elementelor pe care vi le doriti (terasa, alei, spatii verzi, obiecte decorative) in arhitectura pe care urmariti s-o creati, astfel incat rezultatul sa fie unitar si estetic.

Dupa ce ati ales registrul stilistic, urmatorul pas il constituie selectarea materialelor de constructie si amenajare. O solutie de factura eleganta o constituie amenajarea cu produse ceramice, o alegere care dateaza din cele mai vechi timpuri.

Brikston vine in intampinarea designerilor peisagisti si a beneficiarilor cu solutii complete pentru amenajari exterioare. Produsele din gama Brikston Klinker se remarca printr-un design inedit si o paleta diversa de culori, care se incadreaza perfect in orice stil ai aborda. Utilizandu-le pentru amenajarea gradinilor, veti obtine un aspect rafinat, care rezista timp indelungat.

Pentru realizarea aleilor si teraselor, va recomandam pavajul, treptele si dalele ceramice din gama Brikston Klinker. Fiind rezistente la coroziune, abraziune si intemperii si usor de intretinut, produsele ceramice sunt o alegere ideala pentru realizarea pavajelor, atat pietonale, cat si a celor cu trafic usor.

Daca va doriti sa amenajati o zona functionala in gradina, pentru prepararea gustarilor in serile de vara, solutiile Brikston includ kit-urile de gratar Camarad si Tovaras. Avand un design prestabilit si venind la pachet cu ghidul de montaj, sunt usor de construit in regim Do It Yourself.

in final, pentru protejarea si delimitarea spatiului privat, dar si pentru conturarea estetica a acestuia, Brikston va propune elementele pentru gard Aqua, Quatro si Mauro. Trei modele distincte si rezistente, pe care le puteti utiliza in combinatii inedite, pentru a construi un gard trainic si original.

Asadar, daca doriti sa amplificati frumusetea elementelor naturale din gradina, prin prelucrarea artistica si organizarea de spatii functionale, produsele Brikston pentru amenajari sunt o alegere potrivita.

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...