Cromatica neutra in amenajarea unui apartament modern

Simplitatea interioarelor scandinave ne inspira deseori. Este unul din stilurile noastre preferate si cu fiecare amenajare ne incarcam cu inspiratie pe care o impartasim aici, in paginile site-ului.

Deschide Galeria

Pentru astazi iti propunem o noua astfel de amenajare a unui apartament din Lituania. Un spatiu functional, luminos si utilat cu strictul necesar pentru a-l pastra cat mai fluent si aerisit.

Zona de zi a fost gandita astfel incat sa incorporeze atat livingul, bucataria, cat si spatiul de luat masa. Toate aceste functiuni compun un tot unitar pentru ca familia sa poate petrece momente impreuna indiferent de actiunile pe care le intreprind in camera.

Intreg spatiul poate fi caracterizat printr-o simplitate functionala, dar cu un simt estetic rafinat. Piesele alese sa mobilizeze incaperile satisfac nevoile proprietarilor care au dorit sa pastreze amenajarea armonioasa si nepretentioasa.

Predomina o cromatica neutra, cu texturi de lemn si mult alb care impreuna contureaza o atmosfera calda si placuta, mai ales in contextul ferestrelor generoase ce permit o cantitate mare de lumina naturala.

Zona bucatariei este compacta, cu o dispunere in forma literei L, mobilier simplu si electrocasnice incorporate pentru un plus de unitate vizuala. Dulapurile merg pana in tavan, oferind astfel spatii de depozitare generoase. Blatul amenajat ca o zona de bar face o trecere subtila spre locul de luat masa, delimitand vizual cele 2 functiuni.

Corpurile de iluminat marcheaza fiecare zona in parte, definind stilistic spatiul.

Pentru living, a fost aleasa o canapea tip coltar, un fotoliu- balansoar si 2 masute cochete; lampadarul asigura o lumina de accent pentru momentele de lectura. Totul este balansat cromatic, iar texturile, pornind de la covor pana la tapet, pun in valoarea amenajarea.

Si in dormitor se pastreaza aceeasi linie a designului, camera capatand un aer relaxant si reconfortant gratie tapetului puternic texturat, al esentei de lemn de la nivelul pardoselii, dar si al lenjeriei ce intregeste stilistic compozitia.

Speram sa te inspire si pe tine detaliile acestei amenajari si ca ideile regasite in acest apartament iti vor fi de folos!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole