fbpx

Cromatica neutra in amenajarea unui apartament modern

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Simplitatea interioarelor scandinave ne inspira deseori. Este unul din stilurile noastre preferate si cu fiecare amenajare ne incarcam cu inspiratie pe care o impartasim aici, in paginile site-ului.

Deschide Galeria

Pentru astazi iti propunem o noua astfel de amenajare a unui apartament din Lituania. Un spatiu functional, luminos si utilat cu strictul necesar pentru a-l pastra cat mai fluent si aerisit.

Zona de zi a fost gandita astfel incat sa incorporeze atat livingul, bucataria, cat si spatiul de luat masa. Toate aceste functiuni compun un tot unitar pentru ca familia sa poate petrece momente impreuna indiferent de actiunile pe care le intreprind in camera.

Intreg spatiul poate fi caracterizat printr-o simplitate functionala, dar cu un simt estetic rafinat. Piesele alese sa mobilizeze incaperile satisfac nevoile proprietarilor care au dorit sa pastreze amenajarea armonioasa si nepretentioasa.

Predomina o cromatica neutra, cu texturi de lemn si mult alb care impreuna contureaza o atmosfera calda si placuta, mai ales in contextul ferestrelor generoase ce permit o cantitate mare de lumina naturala.

Zona bucatariei este compacta, cu o dispunere in forma literei L, mobilier simplu si electrocasnice incorporate pentru un plus de unitate vizuala. Dulapurile merg pana in tavan, oferind astfel spatii de depozitare generoase. Blatul amenajat ca o zona de bar face o trecere subtila spre locul de luat masa, delimitand vizual cele 2 functiuni.

Corpurile de iluminat marcheaza fiecare zona in parte, definind stilistic spatiul.

Pentru living, a fost aleasa o canapea tip coltar, un fotoliu- balansoar si 2 masute cochete; lampadarul asigura o lumina de accent pentru momentele de lectura. Totul este balansat cromatic, iar texturile, pornind de la covor pana la tapet, pun in valoarea amenajarea.

Si in dormitor se pastreaza aceeasi linie a designului, camera capatand un aer relaxant si reconfortant gratie tapetului puternic texturat, al esentei de lemn de la nivelul pardoselii, dar si al lenjeriei ce intregeste stilistic compozitia.

Speram sa te inspire si pe tine detaliile acestei amenajari si ca ideile regasite in acest apartament iti vor fi de folos!

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...