Cubul de locuit – o solutie ingenioasa pentru spatii mici si pentru workaholici

Vorbim adesea de solutii ingenioase de depozitare, de moduri care mai de care mai inedite de a ascunde lucrurile prin casa si de a nu irosi spatiul. Designerii si producatorii de mobilier se dau peste cap pentru a ne oferi cele mai bune idei care sa ne usureze viata si sa ne ajute sa economisim timp si spatiu, aceste dimensiuni din ce in ce mai reduse in special in cazul celor tineri. 

Deschide Galeria

Designerul Till Koennecker a conceput un sistem de depozitare de forma unui cub care incorporeaza si un pat si o mini biblioteca. Pe latura superioara a cubului inalt de putin peste un metru se afla un pat incoporat, la care se ajunge cu ajutorul unei scari din fier prinsa intr-una dintre lateralele cubului. Pe una dintre lateralele cubului exista biblioteca cu loc special pentru TV, carti si obiecte decorative, dar si pentru umerase si pantofi. Pe latura pe care este montata si scara se afla accesul in interiorul cubului unde exista o multitudine de solutii de depozitare pentru toate gusturile si nevoile. 

Chiar daca nu este cea mai discreta solutie inventata pana acum, cubul este o idee buna pentru locuinte temporare care, inchiriate nemobilate sunt mai ieftine, iar acest cub poate rezolva problema intregii amenajari. Este o solutie buna pentru spatii foarte mici sau pentru camera copiilor, de ce nu. 

Desi nu recomandam lucratul peste program sau weekenduri petrecute muncind si nu petrecand timp cu prietenii, acest cub este o idee buna si pentru un atelier sau studio foto sau de productie. Stim cu totii ca artistii pierd adesea notiunea timpului, lucreaza mult dupa lasarea intunericului si se lasa prinsi in proiecte pana le finalizeaza. Acest cub este o solutie buna pentru cei care au nevoie sa se odihneasca si sa se schimbe fara a mai pierde timp pe drum intre atelier si casa, fara a renunta la confort. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole