CUIB – un bistro din Iasi care incurajeaza ideile creative si buna dispozitie

CUIB este un proiect al Asociatiei Mai Bine dezvoltat sub forma unei intreprinderi sociale in care ideile creative, spiritul civic sau simpla buna dispozitie sunt incurajate si incubate.
Corpurile de iluminat care au in componenta lor creioane colorate si ziare au fost realizate de catre voluntari ai Asociatiei Mai Bine, asociatie care promoveaza un stil de viata prietenos cu mediul si ii incurajeaza pe tineri sa-si petreaca timpul liber intr-un mod in care actiunile uzuale capata semnificatie.
Din punct de vedere al amenajarii interioare ne impresioneaza multitudinea elementelor decorative fabricate din materiale naturale. Daca ar fi sa-l includem intr-un stil, CUIB s-ar putea inscrie cu succes in cel scandinav. Combinatia dintre alb si lemn este o predilectie a stilului nordic.
Lucrarile de amenajare ale acestui spatiu de 100 de metri patrati au durat aproximativ 2 luni de zile, suma alocata a fost in jur de 7000 de euro (in spatiu si mobilier, fara echipamente), iar ca si materiale s-a folosit, in mare parte, lemnul reciclat.
Stil nordic este intotdeauna asociat cu spatii luminoase, cu multa lumina naturala, curate și moderne, decorate cu materiale naturale, definite de nuante deschise, ecologice. Astfel ca, decorul scandinav este admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor, functionalitatea acestora, dar şi frumusetea şi eleganta desavarsita.

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...