fbpx

Cum a amenajat Alina o garsoniera in Cluj-Napoca

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Astazi iti propunem sa descoperim o noua amenajare pe care am primit-o de la cititoarea noastra, Alina. Este vorba despre o garsoniera de 35 metri patrati din Cluj-Napoca destinata inchirierii. Iata ce am aflat.

Deschide Galeria

Inainte ca spatiul sa arate ca cel din imagini, a fost necesara o renovare complexa, de la schimbatul instalatiei electrice, la instalatia sanitara pana la curatarea in profunzime a peretilor. Partea aceasta a fost cea mai costisitoare, ridicand mult bugetul alocat. “Din aceasta cauza am fost nevoiti sa pastram o parte din ceea ce exista inainte in garsoniera, in special la nivelul mobilierului din camera. De asemenea am hotarat sa nu inlocuim parchetul pentru ca s-a pastrat destul de bine de-a lungul timpului. Cu putina reconditionare am reusit sa-i prelungim viata. Bucataria si baia in schimb au trecut printr-o schimbare totala.”

“Mi-am dorit sa obtin un spatiu confortabil, placut si functional. Daca la nivelul camerei am putut face cateva concesii, la nivelul bucatariei si baii am decis ca vom transforma spatiul in totalitate, eliminand dulapurile si electrocasnicele vechi.

Am optat pentru mobilier deschis la culoare, realizat la comanda. Am completat cu o gresie ce imita un parchet invechit. Bucataria are acum o noua faţă, mai moderna, mai functionala.

In baie am ales sa folosim acelasi tip de gresie, iar impreuna cu faianta cu care am placat peretii am reusit sa redam un aspect modern baii, cu o usoara inspiratie vintage.

In camera, mobilierul nu a fost inlocuit. Poate in viitorul apropiat vom reusi si aici sa aducem modificari. Pentru moment, cateva accesorii si decoratiuni aduc un strop de personalitate incaperii. Am reusit sa amenajam si balconul cu un mic loc pentru luat masa si decoratiuni, un fel de living la exterior.”

Alina ne-a marturisit ca ii place mult ceea ce a iesit si ca experienta amenajarii a fost una obositoare, dar placuta. Spera ca viitorii chiriasi sa se simta ca acasa in noul spatiu amenajat.

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...