Cum a amenajat Alina o garsoniera in Cluj-Napoca

Astazi iti propunem sa descoperim o noua amenajare pe care am primit-o de la cititoarea noastra, Alina. Este vorba despre o garsoniera de 35 metri patrati din Cluj-Napoca destinata inchirierii. Iata ce am aflat.

Deschide Galeria

Inainte ca spatiul sa arate ca cel din imagini, a fost necesara o renovare complexa, de la schimbatul instalatiei electrice, la instalatia sanitara pana la curatarea in profunzime a peretilor. Partea aceasta a fost cea mai costisitoare, ridicand mult bugetul alocat. „Din aceasta cauza am fost nevoiti sa pastram o parte din ceea ce exista inainte in garsoniera, in special la nivelul mobilierului din camera. De asemenea am hotarat sa nu inlocuim parchetul pentru ca s-a pastrat destul de bine de-a lungul timpului. Cu putina reconditionare am reusit sa-i prelungim viata. Bucataria si baia in schimb au trecut printr-o schimbare totala.”

„Mi-am dorit sa obtin un spatiu confortabil, placut si functional. Daca la nivelul camerei am putut face cateva concesii, la nivelul bucatariei si baii am decis ca vom transforma spatiul in totalitate, eliminand dulapurile si electrocasnicele vechi.

Am optat pentru mobilier deschis la culoare, realizat la comanda. Am completat cu o gresie ce imita un parchet invechit. Bucataria are acum o noua faţă, mai moderna, mai functionala.

In baie am ales sa folosim acelasi tip de gresie, iar impreuna cu faianta cu care am placat peretii am reusit sa redam un aspect modern baii, cu o usoara inspiratie vintage.

In camera, mobilierul nu a fost inlocuit. Poate in viitorul apropiat vom reusi si aici sa aducem modificari. Pentru moment, cateva accesorii si decoratiuni aduc un strop de personalitate incaperii. Am reusit sa amenajam si balconul cu un mic loc pentru luat masa si decoratiuni, un fel de living la exterior.”

Alina ne-a marturisit ca ii place mult ceea ce a iesit si ca experienta amenajarii a fost una obositoare, dar placuta. Spera ca viitorii chiriasi sa se simta ca acasa in noul spatiu amenajat.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole