fbpx

Cum a amenajat Ioana un apartament cochet, in stil parizian

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Seria in care va impartasim detalii din casele cititorilor nostri continua astazi cu apartamentul de 2 camere al Ioanei din Bucuresti care a fost initial un studio.

Deschide Galeria

Suprafata totala de 50 metri patrati a fost recompartimentata, cei 40 de metri ocupati initial de o singura camera au fost transformati conform viziunii Ioanei intr-un spatiu care integreaza zona de zi compusa din living, bucatarie si hol in 28 metri patrati, dormitorul in 12 metri patrati si terasa cu priveliste care masoara 10 metri patrati. 

"Cand l-am cumparat era ca o camera mare, necompartimentata, cu finisaje noi (fiind bloc nou), dar clasice. Insa geamurile mari si luminozitatea m-au atras suficient incat sa decid ca voi scoate eu ceva frumos din el. Si asa a fost."

Pasionata de stilul elegant parizian, Ioana a conceput singura conceptul casei si a gandit si realizat amenajarea conform propriilor gusturi, adaptand bugetul la dorinta de a avea propriul apartament precum cele din Paris. 

Cromatica curajoasa a livingului contrasteaza cu aspectul cuminte al mobilerului din bucatarie. Peretii albi asigura o imbinare armonioasa intre rozul folosit din abundenta si blaturile de bucatarie din lemn. Alte accente cromatice puternice prezente in obiecte decorative si textile scot in evidenta nonconformismul acestei amenajari. 

In baie au fost inlocuite toate finisajele si au fost adaugate obiecte sanitare de buna calitate, gresie intr-o nuanta neutra si faianta cu imprimeu floral ce acorda o nota romantica. 

Mixul pieselor de mobilier include atat piese minimaliste de la Ikea, cat si obiecte extravagante culese din magazinele cu antichitati. 

Pentru ca iubeste sa calatoreasca, Ioana a inclus in amenajare obiecte aduse din propriile calatorii: "Imi place sa fiu inconjurata de amintiri frumoase, imi dau o energie pozitiva." 

Speram sa te inspire si pe tine aceasta amenajare cu aer parizian! 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...