Cum a amenajat Ioana un apartament cochet, in stil parizian

Seria in care va impartasim detalii din casele cititorilor nostri continua astazi cu apartamentul de 2 camere al Ioanei din Bucuresti care a fost initial un studio.


Deschide Galeria

Suprafata totala de 50 metri patrati a fost recompartimentata, cei 40 de metri ocupati initial de o singura camera au fost transformati conform viziunii Ioanei intr-un spatiu care integreaza zona de zi compusa din living, bucatarie si hol in 28 metri patrati, dormitorul in 12 metri patrati si terasa cu priveliste care masoara 10 metri patrati. 

"Cand l-am cumparat era ca o camera mare, necompartimentata, cu finisaje noi (fiind bloc nou), dar clasice. Insa geamurile mari si luminozitatea m-au atras suficient incat sa decid ca voi scoate eu ceva frumos din el. Si asa a fost."

Pasionata de stilul elegant parizian, Ioana a conceput singura conceptul casei si a gandit si realizat amenajarea conform propriilor gusturi, adaptand bugetul la dorinta de a avea propriul apartament precum cele din Paris. 

Cromatica curajoasa a livingului contrasteaza cu aspectul cuminte al mobilerului din bucatarie. Peretii albi asigura o imbinare armonioasa intre rozul folosit din abundenta si blaturile de bucatarie din lemn. Alte accente cromatice puternice prezente in obiecte decorative si textile scot in evidenta nonconformismul acestei amenajari. 

In baie au fost inlocuite toate finisajele si au fost adaugate obiecte sanitare de buna calitate, gresie intr-o nuanta neutra si faianta cu imprimeu floral ce acorda o nota romantica. 

Mixul pieselor de mobilier include atat piese minimaliste de la Ikea, cat si obiecte extravagante culese din magazinele cu antichitati. 

Pentru ca iubeste sa calatoreasca, Ioana a inclus in amenajare obiecte aduse din propriile calatorii: "Imi place sa fiu inconjurata de amintiri frumoase, imi dau o energie pozitiva." 

Speram sa te inspire si pe tine aceasta amenajare cu aer parizian! 

Articole noi

Perdele și draperii sau jaluzele: ce opțiune este mai potrivită pentru casa ta

Perdele  delicate și draperii sau jaluzele funcționale? Aceasta este...

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...