Cum a fost reamenajat un dormitor pentru a primi mai multe utilizari

Beneficiara acestei amenajari visa la un dormitor al ei, mult timp fiind nevoita sa locuiasca intr-un spatiu mic, unde zona ei de noapte era reprezentanta doar de o canapea.

Deschide Galeria

Iata ca, acum, se poate bucura de un dormitor generos, in care cei 20 de metri patrati au fost optimizati si amenajati dupa gustul si preferintele ei. Cu ajutorul Dianei, designer de interior, s-a conturat o amenajare luminoasa, colorata, vesela, reconfortanta.

Ekaterina este un om vesel, optimist, galbenul fiind culoarea ei preferata. Nu e de mirare ca o vom gasi integrata si in amenajare.

Diana nu s-a oprit doar la o simpla zugravire a peretilor, ci a mizat pe texturi pe care le regasim atat pe peretele cu patul, cat si pe cel opus, cel cu televizorul. Acestea sunt niste panouri decorative care aduc un plus de interes amenajarii. Pentru un plus de profunzime si de largire vizuala a camerei, in jurul patului au fost montate oglinzi, iar suprafetele vitrate sau lucioase reflecta si lumina si amplifica senzatia de spatialitate.

Suprafata camerei a permis amenajarea unei zone de relaxare la fereastra, dar si a unui dressing integrat intr-o mica debara, special creata pentru acest scop. Astfel, spatiul capata valente multifunctionale, pe langa zona de dormit, avand si o zona de relaxare asemanatoare unui living, cu canapea, masuta de cafea si doua corpuri de biblioteca, precum si o zona TV.

Pastrand o cromatica in tonuri cat mai deschise, spatiul astfel amenajat nu pare aglomerat, ci isi pastreaza luminozitatea si mai ales fluenta. Motivul galbenului il gasim integrat sub diferite forme, de la peretele decorativ, la tablia patului, pana la pernele decorative si draperia romana de la fereastra.

Pentru a acoperi nevoia unei depozitari variate, Diana a creat acea debara ce include spatii pentru haine, incaltaminte, accesorii, ba chiar si o mica zona de toaleta sau make-up.

Cu siguranta, putini dintre noi se pot bucura de un dormitor asa spatios, insa amenajarea merita sa fie admirata si folosita ca sursa de inspiratie pentru orice spatiu vei dori sa renovezi.

Designer: Diane Hannanova

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole