Cum a renascut o casa dupa o renovare totala

Va marturisesc ca nu am vazut niciodata o casa care sa arate asa dezastruos ca aceasta inainte de renovare si reamenajare! Primul meu gand a fost ca va fi daramata si pe locul ei urmand sa rasara o noua constructie despre care sa scriu aici in paginile site-ului. Insa mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca, de fapt, noua casa este chiar acelasi imobil renascut parca din propria-i cenusa.

Deschide Galeria

O intreaga echipa a lucrat pentru ca aceasta casa sa primeasca aceasta infatisare impecabila. Si nu a fost usor deloc pentru ca starea deplorabila a constructiei a necesitat multe ore de debarasare a interiorului si ulterior reabilitare a exteriorului – fatadelor si acoperisului.

Construita intr-un superb stil spaniol, casa a primit o amenajare interioara demna de reviste. S-a pastrat tavanul in bolta, iar albul predominant inspira un spatiu aerisit, curat, luminos.

Suprafetele vitrate sunt de o eleganta aparte, atat prin forma cat si prin ramele vopsite in negru. Contrastul reda o nota de rafinament discret care pune in valoare decorul. De inspiratie retro, piesele de mobilier ne amintesc de casele anilor 1950. Turcoazul mobilei de bucatarie iese in evidenta in ansamblul amenajarii. Culoarea nu este aleasa intamplator tinand cont de influentele stilului ales.

Fermecator este si dormitorul alaturi de o baie colorata, amenajata cu aceleasi influente spaniole, mediteraneene. Pardoseala dintr-un lemn de esenta inchisa la culoare contrasteaza cu albul peretilor.

Cuvintele sunt de prisos! Haideti in galerie pentru a intelege mai bine ce inseamna o schimbare dramatica la nivelul unei amenajari!

Sursa foto: goodhousekeeping.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole