Cum alegi aspiratorul pentru curățarea piscinei din curte

Alegerea aspiratorului potrivit pentru curățarea piscinei din curte poate fi o sarcină descurajantă, având în vedere varietatea de opțiuni disponibile pe piață.

Iată câțiva factori importanți de luat în considerare pentru a vă ajuta să luați o decizie informată:

Tipul de piscină:

Piscine supraterane:

Aspiratoarele pentru piscine supraterane sunt de obicei mai mici și mai ușoare decât cele pentru piscinele îngropate și sunt concepute pentru a se potrivi cu pereții laterali mai scunzi ai piscinelor supraterane.

Piscine îngropate:

Aspiratoarele pentru piscine îngropate sunt mai puternice și au o capacitate mai mare a rezervorului decât cele pentru piscinele supraterane. De asemenea, sunt concepute pentru a curăța fundul mai adânc al piscinelor îngropate.

Tipul de murdărie:

Murdărie ușoară: Dacă piscina dvs. are în mod normal doar murdărie ușoară, cum ar fi frunze și insecte, un aspirator de bază ar trebui să fie suficient.

Murdărie grea: Dacă piscina dvs. are adesea murdărie grea, cum ar fi alge și nămol, veți avea nevoie de un aspirator mai puternic cu o pompă mai puternică și un sistem de filtrare.

Mărimea piscinei:

Piscine mici: Pentru piscinele mici, un aspirator manual poate fi suficient.

Piscine mari:Pentru piscinele mari, veți avea nevoie de un aspirator cu motor sau un aspirator robotic.

Buget:

Aspiratoarele pentru piscine variază în preț de la câteva sute de lei la câteva mii de lei. Stabiliți un buget înainte de a începe cumpărăturile și căutați aspiratoare care se încadrează în gama dvs. de prețuri.

Caracteristici suplimentare:

Unele aspiratoare pentru piscine vin cu caracteristici suplimentare, cum ar fi un sistem de iluminare subacvatic sau o perie rotativă. Decideți care caracteristici sunt importante pentru dvs. și alegeți un aspirator care le are.

Opinii:

Citiți recenziile aspiratoarelor pentru piscine online și cereți recomandări prietenilor și familiei care au piscine.

Odată ce ați luat în considerare toți acești factori, veți fi mai bine pregătiți să alegeți aspiratorul potrivit pentru curățarea piscinei din curte.

Iată câteva mărci populare de aspiratoare pentru piscine de luat în considerare: Pentair, Hayward, Kreepy Krauly, Zodiac, Dolphin.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole