Cum amenajezi o zona destinata lucrului acasa in dormitor

Daca ai un dormitor destul de spatios, poti profita de fiecare metru patrat disponibil pentru a adauga si alte zone functionale pe care iti doresti sa le folosesti in anumite perioade. Spre exemplu, un dormitor poate acomoda o zona de lucru, cu mobilier de birou si accesorii care sa te ajute si sa te stimuleze atunci cand doresti sa lucrezi in caminul tau. Totusi, incearca sa nu aglomerezi dormitorul cu mobilier masiv, pentru ca vei obtine o camera in care iti va fi greu sa te deplasezi.


Deschide Galeria

Pozitioneaza cea mai masiva piesa de mobilier din dormitor, care in general este patul, pe cel mai lung dintre peretii camerei. Incearca sa lasi intotdeauna cel putin un metru distanta intre pat si celelalte obiecte de moblilier pentru a te misca cu usurinta prin intreaga incapere. 

Nu uita sa ai grija de toate detaliile care iti pot influenta bunastarea si timpul petrecut in dormitor. Un aspect pe care nu ar trebui sa il neglijezi se refera la salteaua care sa te ajute sa ai parte de un somn odihnitor. In acest scop, poti alege una dintre satelele ortopedice cu arcuri, perfecta atat pentru relaxare in timpul zilei cat si pentru orele de somn din timpul noptii. 

Atunci cand incepi amenajarea zonei de lucru, este foarte important sa alegi coltul in care te simti cel mai confortabil. Daca, spre exemplu, vei alege sa pui un birou de mici dimensiuni in dreptul ferestrei, te poti bucura de restul peretilor pentru a pozitiona piesele mai mari de mobilier in dreptul lor. 

Poti opta si pentru un pat suprapus, sub care sa iti organizezi mobilierul pentru birou. Astfel, vei avea un dormitor original si foarte spatios. 

Pe langa zonele pentru dormit si lucru, nu uita de cea destinata depozitarii. Foloseste la maximum spatiul pe verticala si construieste niste rafturi din podea pana in tavan in care sa pui toate cartile si obiectele necesare pentru lucrul la birou. 

Sursa foto: Pinterest.com

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...