Cum amenajezi un dormitor la subsol?

Cand ne referim la subsol, de obicei ne gandim la locul unde stocam lucruri de care nu avem nevoie si mai ales un loc nu prea prietenos si de obicei putin luminat spre deloc. In nici un caz nu ne-am putea imagina ca aici s-ar putea amenaja un dormitor.

Deschide Galeria

Si cu toate acestea iata ca este posibil. Am gasit pentru voi un dormitor amenajat la subsol absolut uimitor, plin de culoare si dinamic. Este chiar camera unei adolescente de 17 ani care si-a vazut visul indeplinit odata cu crearea acestui dormitor.

Amenajarea a fost destul de costisitoare intrucat a presupus indepartarea unei cantitati mari de reziduuri. De asemenea a fost necesara crearea unor ferestre pentru a permite patrunderea in camera a unei cantitati cat mai mari de lumina naturala si o ventilare eficienta. Datorita culorilor vesele si puternice, intreaga camera este scaldata in lumina din belsug.

Dormitorul are dimensiunile apropiate unui studio, cuprinzand un mini birou si chiar o baie. Spatiul este ideal pentru un adolescent: ii asigura intimitatea necesara varstei si ii permite sa primeasca si prieteni in vizita si in plus este un spatiu viu colorat, vesel si plin de viata, ideal pentru a fi locuit.

Piesa centrala a camerei o reprezinta tapetul colorat de deasupra patului. Odata intrat in camera, culorile vii, tip neon iti atrag privirea. Nu stii daca sa te uiti intai la tapet, la jaluzele cu modele la fel de viu colorate sau la piesele de mobilier verde lime sau bancuta bleu turcoaz.

Deci, cum vi se pare acum ideea unui dormitor la subsol? 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole