Cum arata birourile Instagram din San Francisco

Asa dupa cum ne este obiceiul, cand gasim cate un spatiu neconventional interesant ne grabim sa vi-l prezentam. Cateodata, unii oameni au norocul sa traga cu ochiul in birourile celor mai de succes companii de lume, cum ar fi Google, Adobe, Microsoft si multe altele, sau chiar in casele managerilor de top care ocupa primele pagini ale ziarelor din intreaga lume, cum ar fi Mark Zuckerberg, proprietarul Facebook, Rihanna si altii. 


Deschide Galeria

Birourile Instagram se gasesc in San Francisco, relativ aproape de birourile companiei Adobe despre care vorbeam cu putin timp in urma, si au fost amenajate de studioul geremia design. Prima impresie lasata de aceasta amenajare este si cea corecta, si anume ca designerii nu au iesit din "cuvantul" brandului Instagram si au optat pentru o amenajare retro, in culori neutre si i-au dat personalitate cu ajutorul accesoriilor memorabile derivate din elementele grafice Instagram.  

Poate cel mai frumos lucru cu privire la aceasta amenajare este explozia de lumina naturala. Designeri au ales ca profite de spatiu si de dispunerea ferestrelor si sa se foloseasca pe cat posibil de lumina naturala, in detrimentul instalatiilor. Pentru sistemul de iluminat au optat pentru accesorii in stil industrial, bine imbinate cu piesele de mobilier din incaperile pe care le deserveste. Principalele materiale folosite si in decor si in cazul mobilierului sunt lemnul natural si pielea pentru a se mentine si in gama cromatica a imaginii Instagram.

Un detaliu dragut, care merita mentionat este ca in bucatarie exista si un dulap mobil pentru bauturi, cani de cafea, pahare si ceai pentru a fi mai la indemana in cazul sedintelor prelungite sau petrecerilor de dupa orele de program. 

 

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...