Aceasta locuinta minunat decorata apartine unui cuplu de artisti din Vancouver. Ei s-au ocupat de imbinarea tuturor acestor elemente, care fac din locuinta un spatiu de un minimalism autentic, umplut pana la refuz cu lumina naturala.

Amandoi au profesiuni libere: ea, Laura, este blogger-ita si lucreaza pe partea de social media pentru o firma locala; iar el, Tyler, este muzician si face parte din echipa unei trupe destul de celebre in Canada.

Cu Tyler de multe ori plecat in turnee Laura a avut timp liber destul ca se concentreze la decorarea locuintei. Aceasta si-a dat frau liber imaginatiei si a pus in practica viziunea ei despre interiorul perfect de locuit, dar a tinut seama si de nevoile partenerului.

Intreaga casa "respira" un aer echilibrat care fluctueaza, ca stil, intre fresh-modern si confortabil-calm. Amestecul dintre peretii albi, piesele vechi de mobilier si celelate obiecte marunte din casa dau un sentiment de familiar si de camin linistit. Are atatea colturi placute in care te-ai putea "cuibari" incat pur si simplu nu stii pe care sa-l alegi.

Citeste si Tendinte in amenajarea livingului pentru 2015

Apartamentul este amplasat intr-un cartier linistit, cu strazi cu copaci aliniati de-a lungul lor. Plimbarile pe jos sau cu bicicleta in aceasta zona sunt o adevarata placere. In apropiere exista cateva magazine si restaurante unde isi pot face cumparaturile.

Amandoi iubesc incaperile de tip open space, cu multa lumina naturala, tavane inalte, ferestre mari, si au tinut sa pastreze aerul relaxat al incaperii. Au simtit nevoie sa nu incarcea prea mult decorul cu mobila inutila, asa ca gasirea unor obiecte potrivite pentru depozitare a fost o provocare.

Parchetul de lemn, lustrele de culoare verde in stil industrial, scaunul de o forma neobisnuita din piele plasat in colul camerei de zi, micul balansoar de langa fereastra, plantele de un verde curat care contrasteaza cu peretii albi, colectia de viniluri pusa la vedere, cufarul vechi care serveste drept masuta de cafea, si multe alte elemnte fac din acest loc casa visurilor.

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii