Cum arata noile birouri Adobe din San Francisco?

Adobe este una dintre cele mai mari companii prezente in Silicon Valley si totodata una dintre cele mai mari companii din lume, atat din punct de vedere al numarului de angajati si proiecte, dar si ca cifra de afaceri.

Deschide Galeria

Ca orice companie care se respecta, cei de la Adobe incearca sa le ofere angajatilor un spatiu de lucru cat mai bine amenajat, pentru a le usura munca, pentru a crea o zona cat mai productiva si pentru a reduce stresul ce poate aparea la birou.

In acelasi timp, cladirile de birouri recent amenajate in San Francisco, unul dintre cele mai populare orase din lume la ora actuala, sunt dotate si cu sali de asteptare si sali de conferinte unde sa discute viitoarele proiecte, intr-un mediu ambiental cat mai placut.

Valerio Dewalt Train Associates este compania care a fost contractata de catre Adobe pentru a le amenaja designul interior al birourilor din San Francisco, iar designerii s-au straduit pentru a crea unul dintre cele mai captivante si eficiente spatii de lucru din intreaga lume.

Birourile sunt compuse din spatii foarte mari pentru intalnirile staff-ului, pentru evenimente, pentru munca si chiar si pentru joaca. De asemenea, designerii au implementat o platforma deschisa pentru o luminozitate ridicata.

Sursa Foto: Fubiz

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole